Kõrvitsakook toorjuustukreemiga (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Kõrvitsakook toorjuustukreemiga retsept

Nautige sügise sooje ja lohutavaid maitseid selle suurepärase kahekihilise kõrvitsakoogi retseptiga. Selles pehmes ja mahlases koogis on tunda kõrvitsat, mida täiustavad aromaatsed vürtsid nagu kaneel ja ingver. Kohev toorjuustukreem lisab magusust, mis täiendab suurepäraselt mahedaid kõrvitsa maitseid. Kõrvitsakook toorjuustukreemiga sobib oma ilusa oranži tooni ja dekadentse maitsega ideaalselt igasuguste pühade tähistamiseks.

Kõrvitsakook toorjuustukreemiga

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 40 minutes
Aeg kokku: 55 minutes
Portsionit: 12
Kalorid: 514kcal

Koostisosad 

Koogipõhi

  • 350 g suhkrut
  • 240 ml taimeõli
  • 4 suurt muna
  • 240 g jahu
  • 2 tl küpsetuspulbrit
  • 2 tl kaneeli
  • ½ tl jahvatatud ingverit
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • ½ tl soola
  • 450 g kõrvitsapüreed

Toorjuustukreem

  • 400 g tuhksuhkrut
  • 60 g võid
  • 250 g toorjuustu
  • 2 tl puhast vaniljeekstrakti
  • 110 g hakitud pekaanipähkleid (peale puistamiseks)

Valmistamine

Koogipõhi

  1. Vooderdage kaks 23 cm läbimõõduga ümmargust koogivormi küpsetuspaberiga või määrige võiga. Kuumutage ahi 180 kraadini.
  2. Mikserdage munad koos suhkru ja õliga ühtlaseks.
  3. Segage kuivained keskmise suurusega kausis omavahel kokku ning seejärel lisage munasegule. Segage ühtlaseks.
  4. Lisage kõrvitsapüree ja segage hästi läbi.
  5. Jagage tainas 2 ettevalmistatud koogivormi vahel ning küpsetage eelsoojendatud ahjus 35-40 minutit.
  6. Lülitage ahi välja ning laske koogipõhjadel soojas ahjus umbes 10 minutit seista. Seejärel tõstke välja jahtuma.

Toorjuustukreem

  1. Sõeluge tuhksuhkur kaussi ning asetage kõrvale.
  2. Eraldi kausis vahustage või ja toorjuust elektrimikseriga ühtlaseks ja kreemjaks.
  3. Lisage sõelutud tuhksuhkur ja vaniljeekstrakt ning segage ühtlaseks.
  4. Määrige 1/3 toorjuustukreemist ühele koogipõhjale. Seejärel tõstke peale teine põhi ning kaunistage kook pealt ja külgedelt ülejäänud toorjuustukreemiga. Puistake peale hakitud pekaanipähkleid.

Toitumisalane teave

Kalorid: 514kcalSüsivesikud: 70gValgud: 5gRasvad: 25gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 68mgSool: 342mgKiudained: 2gSugar: 55g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Toorjuustukoogid

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    514
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    25
    g
    38
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    6
    g
    38
    %
    Kolesterool
     
    68
    mg
    23
    %
    Sool
     
    342
    mg
    15
    %
    Süsivesikud
     
    70
    g
    23
    %
    Kiudained
     
    2
    g
    8
    %
    Sugar
     
    55
    g
    61
    %
    Valgud
     
    5
    g
    10
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.