Selle Pasta Bolognese valmistamiseks on vaja palju tööd. Bolognese nime all tuntud peent veiselihakastet keedetakse mitu tundi, et tuua välja iga komponendi fantastilised maitsed. Et saavutada pastas sisalduvast tärklisest satiinne ja kreemjas tekstuur, kombineerige see tagliatelle või oma lemmikpastaga.Serveerige seda krõbeda Itaalia leivaga.
Koostisained:
Valmistamine:
Praadige peekonit pannil keskmisel kuumusel 7-8 minutit või kuni see on kogu oma rasva välja lasknud ja krõbedaks muutunud. Lisage sibul, porgand ja seller. Hautage 7-8 minutit või kuni sibul on läbipaistev. Asetage kõrvale.
Kuumutage oliiviõli kastrulis keskmisel kuumusel. Lisage veise- ja seahakkliha ning keetke umbes 7-8 minutit aeg-ajalt segades, kuni see pruunistub.
Lisage hulka peekoni-juurvilja segu ning lisage hulka vein. Alandage kuumust keskmiselt madalale ja keetke 13-15 minutit või kuni vein on aurustunud ja pott on peaaegu kuiv. Lisage sool, punane pipar, muskaatpähkel ja tomatid. Pärast umbes 5-minutilist keetmist purustage tomatid lusika tagaküljega.
Keerake kuumus kõige madalamale ja lisage kastrulisse veiselihapuljong ja vahukoor. Keetke vähemalt kaks tundi kergelt kaetud kaanega, segades samal ajal perioodiliselt.
Vahepeal täitke suur kastrul kergelt soolatud veega ja laske sel keema tõusta. Keetke Tagliatelle pastat umbes 8 minutit või kuni al dente. Nõrutage pasta ettevaatlikult ning jätke alles 1 tass pastavett.
Lisage Tagliatelle pasta Bolognese-kastmele ning vajadusel lisage juurde pastavett, et kaste oleks paraja konsistensiga. Lisage peale riivitud parmesani juustu.
koostisained
Juhised
Praadige peekonit pannil keskmisel kuumusel 7-8 minutit või kuni see on kogu oma rasva välja lasknud ja krõbedaks muutunud. Lisage sibul, porgand ja seller. Hautage 7-8 minutit või kuni sibul on läbipaistev. Asetage kõrvale.
Kuumutage oliiviõli kastrulis keskmisel kuumusel. Lisage veise- ja seahakkliha ning keetke umbes 7-8 minutit aeg-ajalt segades, kuni see pruunistub.
Lisage hulka peekoni-juurvilja segu ning lisage hulka vein. Alandage kuumust keskmiselt madalale ja keetke 13-15 minutit või kuni vein on aurustunud ja pott on peaaegu kuiv. Lisage sool, punane pipar, muskaatpähkel ja tomatid. Pärast umbes 5-minutilist keetmist purustage tomatid lusika tagaküljega.
Keerake kuumus kõige madalamale ja lisage kastrulisse veiselihapuljong ja vahukoor. Keetke vähemalt kaks tundi kergelt kaetud kaanega, segades samal ajal perioodiliselt.
Vahepeal täitke suur kastrul kergelt soolatud veega ja laske sel keema tõusta. Keetke Tagliatelle pastat umbes 8 minutit või kuni al dente. Nõrutage pasta ettevaatlikult ning jätke alles 1 tass pastavett.
Lisage Tagliatelle pasta Bolognese-kastmele ning vajadusel lisage juurde pastavett, et kaste oleks paraja konsistensiga. Lisage peale riivitud parmesani juustu.
Jäta tagasiside