Caesari salat kanaga (retsept)

caesari salat kanaga retsept

Siin on parima Caesari salati retsept, mida ma kunagi söönud olen! Selle salati muudab eriti maitsvaks Cajuni maitseainetega maitsestatud kana ning isevalmistatud maitsekas Caesari salatikaste.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg20 minutitKüpsetusaeg25 minutitAeg kokku45 minutit

Koostisained:


 3 küüslauguküünt (kooritud, tükeldatud)
 85 g majoneesi
 3 spl riivitud parmesani juustu
 2 anšoovisefileed (peenestatud)
 ½ spl sidrunimahla
 ½ tl Worcestershire'i kastet
 ½ tl Dijoni sinepit
 maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
 30 ml oliiviõli
 140 g ühepäevast saia või leiba (kuubikuteks lõigatud)
 ½ pead rooma salatit (tükkideks rebitud)
 2 kanarinnafieed (kuubikuteks lõigatud)
 ½ tl Cajuni maitseainet
 100 g kurki
 100 g kirsstomateid

Valmistamine:


1

Salatikastme valmistamiseks pressige pooled küüslauguküüntest väikesesse kaussi. Lisage hulka majonees, 1 supilusikatäis riivitud parmesani juustu, anšoovised, sidrunimahl, sinep ja Worcestershire'i kaste. Lisage maitse järgi soola ja musta pipart. Segage hoolikat läbi ning asetage külma ootele.

2

Seejärel valmistage krutoonid. Selleks kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel ning lisage sinna järelejäänud küüslauguküüned. Kuumutage pidevalt segades, kuniks küüslauk on pruunistunud.

3

Eemaldage küüslauk pannilt ning asetage küüslauguga maitsestunud õlisse saia- või leivakuubikud. Praadige pidevalt segades kuniks need on kergelt pruunistunud. Seejärel tõstke krutoonid kaussi ning maitsestage soola ja pipraga.

4

Lisage pannile kanarinnafilee kuubikud. Küpsetage kana, kuni see on täiesti küps ja pruunistunud. Maitsestage Cajuni maitseaine ning soola ja pipraga.

5

Salati serveerimiseks asetage kausi põhja tükeldatud rooma salat, poolitatud kirsstomatid ning tükeldatud kurk. Seejärel lisage kanatükid, krutoonid, parmesani juust ning salatikaste.

koostisained

 3 küüslauguküünt (kooritud, tükeldatud)
 85 g majoneesi
 3 spl riivitud parmesani juustu
 2 anšoovisefileed (peenestatud)
 ½ spl sidrunimahla
 ½ tl Worcestershire'i kastet
 ½ tl Dijoni sinepit
 maitse järgi soola ja jahvatatud musta pipart
 30 ml oliiviõli
 140 g ühepäevast saia või leiba (kuubikuteks lõigatud)
 ½ pead rooma salatit (tükkideks rebitud)
 2 kanarinnafieed (kuubikuteks lõigatud)
 ½ tl Cajuni maitseainet
 100 g kurki
 100 g kirsstomateid

Juhised

1

Salatikastme valmistamiseks pressige pooled küüslauguküüntest väikesesse kaussi. Lisage hulka majonees, 1 supilusikatäis riivitud parmesani juustu, anšoovised, sidrunimahl, sinep ja Worcestershire'i kaste. Lisage maitse järgi soola ja musta pipart. Segage hoolikat läbi ning asetage külma ootele.

2

Seejärel valmistage krutoonid. Selleks kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel ning lisage sinna järelejäänud küüslauguküüned. Kuumutage pidevalt segades, kuniks küüslauk on pruunistunud.

3

Eemaldage küüslauk pannilt ning asetage küüslauguga maitsestunud õlisse saia- või leivakuubikud. Praadige pidevalt segades kuniks need on kergelt pruunistunud. Seejärel tõstke krutoonid kaussi ning maitsestage soola ja pipraga.

4

Lisage pannile kanarinnafilee kuubikud. Küpsetage kana, kuni see on täiesti küps ja pruunistunud. Maitsestage Cajuni maitseaine ning soola ja pipraga.

5

Salati serveerimiseks asetage kausi põhja tükeldatud rooma salat, poolitatud kirsstomatid ning tükeldatud kurk. Seejärel lisage kanatükid, krutoonid, parmesani juust ning salatikaste.

Caesari salat kanaga