Siin on parima Caesari salati retsept, mida ma kunagi söönud olen! Selle salati muudab eriti maitsvaks Cajuni maitseainetega maitsestatud kana ning isevalmistatud maitsekas Caesari salatikaste.
Koostisained:
Valmistamine:
Salatikastme valmistamiseks pressige pooled küüslauguküüntest väikesesse kaussi. Lisage hulka majonees, 1 supilusikatäis riivitud parmesani juustu, anšoovised, sidrunimahl, sinep ja Worcestershire'i kaste. Lisage maitse järgi soola ja musta pipart. Segage hoolikat läbi ning asetage külma ootele.
Seejärel valmistage krutoonid. Selleks kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel ning lisage sinna järelejäänud küüslauguküüned. Kuumutage pidevalt segades, kuniks küüslauk on pruunistunud.
Eemaldage küüslauk pannilt ning asetage küüslauguga maitsestunud õlisse saia- või leivakuubikud. Praadige pidevalt segades kuniks need on kergelt pruunistunud. Seejärel tõstke krutoonid kaussi ning maitsestage soola ja pipraga.
Lisage pannile kanarinnafilee kuubikud. Küpsetage kana, kuni see on täiesti küps ja pruunistunud. Maitsestage Cajuni maitseaine ning soola ja pipraga.
Salati serveerimiseks asetage kausi põhja tükeldatud rooma salat, poolitatud kirsstomatid ning tükeldatud kurk. Seejärel lisage kanatükid, krutoonid, parmesani juust ning salatikaste.
koostisained
Juhised
Salatikastme valmistamiseks pressige pooled küüslauguküüntest väikesesse kaussi. Lisage hulka majonees, 1 supilusikatäis riivitud parmesani juustu, anšoovised, sidrunimahl, sinep ja Worcestershire'i kaste. Lisage maitse järgi soola ja musta pipart. Segage hoolikat läbi ning asetage külma ootele.
Seejärel valmistage krutoonid. Selleks kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel ning lisage sinna järelejäänud küüslauguküüned. Kuumutage pidevalt segades, kuniks küüslauk on pruunistunud.
Eemaldage küüslauk pannilt ning asetage küüslauguga maitsestunud õlisse saia- või leivakuubikud. Praadige pidevalt segades kuniks need on kergelt pruunistunud. Seejärel tõstke krutoonid kaussi ning maitsestage soola ja pipraga.
Lisage pannile kanarinnafilee kuubikud. Küpsetage kana, kuni see on täiesti küps ja pruunistunud. Maitsestage Cajuni maitseaine ning soola ja pipraga.
Salati serveerimiseks asetage kausi põhja tükeldatud rooma salat, poolitatud kirsstomatid ning tükeldatud kurk. Seejärel lisage kanatükid, krutoonid, parmesani juust ning salatikaste.
Jäta tagasiside