See toorjuustukook on kreemjas maiuspala, mis sobib ideaalselt nii külalistele serveerimiseks kui ka perele maiustamiseks. See on valmistatud murenevast krõbedast põhjast ning on kaetud magushapuka täidisega. Seda retsepti on lihtne järgida ja tulemuseks on juustukook, mis paneb teie maitsemeeled laulma!
Koostisained:
Valmistamine:
Lisage kaussi jahu, suhkur, sidrunikoor, vaniljeekstrakt, munakollane ja või. Mikserdage suurel kiirusel kuni tainas on hästi segunenud.
Vormige palliks, katke toidukilega ning asetage umbes üheks tunniks külmikusse.
Pärast ühe tunni pikkust külmkapis hoidmist soojendage ahi 200 kraadini.
Rullige pool tainast 3 mm paksuseks ning asetage koogivormi põhja (mitte äärtesse).
Küpsetage umbes 9-10 minutit või kuni põhi on kuldpruun. Eemaldage ahjust ja jahutage täielikult.
Kuumutage ahi 230 kraadini.
Kloppige puulusikaga toorjuust, suhkur, jahu, apelsini- ja sidrunikoor ning vanilje ühtlaseks. ÄRGE kasutage elektrilist mikserit.
Lisage ükshaaval munad ja munakollased, segades kergelt pärast iga muna lisamist.
Seejärel segage kreem hoolikalt läbi ning valage täidis koogipõhjale.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus 10-12 minutit. Seejärel vähendage kuumust 150 kraadini ja küpsetage veel umbes tund aega.
Kui pealmine osa hakkab liiga kiiresti pruunistuma, katke see fooliumiga.
Kui juustukook on valmis, võtke see ahjust välja ja jahutage tuuletõmbevabas kohas umbes üks tund.
Seejärel asetage külmikusse ning laske sel üleöö seista.
koostisained
Juhised
Lisage kaussi jahu, suhkur, sidrunikoor, vaniljeekstrakt, munakollane ja või. Mikserdage suurel kiirusel kuni tainas on hästi segunenud.
Vormige palliks, katke toidukilega ning asetage umbes üheks tunniks külmikusse.
Pärast ühe tunni pikkust külmkapis hoidmist soojendage ahi 200 kraadini.
Rullige pool tainast 3 mm paksuseks ning asetage koogivormi põhja (mitte äärtesse).
Küpsetage umbes 9-10 minutit või kuni põhi on kuldpruun. Eemaldage ahjust ja jahutage täielikult.
Kuumutage ahi 230 kraadini.
Kloppige puulusikaga toorjuust, suhkur, jahu, apelsini- ja sidrunikoor ning vanilje ühtlaseks. ÄRGE kasutage elektrilist mikserit.
Lisage ükshaaval munad ja munakollased, segades kergelt pärast iga muna lisamist.
Seejärel segage kreem hoolikalt läbi ning valage täidis koogipõhjale.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus 10-12 minutit. Seejärel vähendage kuumust 150 kraadini ja küpsetage veel umbes tund aega.
Kui pealmine osa hakkab liiga kiiresti pruunistuma, katke see fooliumiga.
Kui juustukook on valmis, võtke see ahjust välja ja jahutage tuuletõmbevabas kohas umbes üks tund.
Seejärel asetage külmikusse ning laske sel üleöö seista.
Jäta tagasiside