Kõrvitsa fännidele on see kõrvitsa-toorjuustukook suurepärane traditsioonilise juustukoogi asendajaks. Sellel lihtsal kihilisel pühadekoogil on krõbe põhi, mida katab kreemjas toorjuustukiht ning selle peal on omakorda vürtsitatud kõrvitsatäidis. Iga suutäis toorjuustukooki sisaldab rohkelt maitset! Serveeri koos lusikatäie vahukoore või vanillijäätisega!
Koostisained:
Valmistamine:
Segage kausis omavahel küpsisepuru, suhkur, sulatatud või ja kaneel hoolikalt läbi. Suruge 22 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja servadesse. Tõstke külmkappi vähemalt tunniks ajaks tahenema.
Kuumutage ahi 165 kraadini.
Vahustage köögikombainis või elektrimiksriga toorjuust, suhkur ja vaniljesuhkur ühtlaseks. Lisage ükshaaval munad ning segage hoolikalt läbi. Valage pool tainast küpsisepõhjale.
Kõrvitsakihi jaoks segage ülejäänud taina hulka kõrvitsapüree, kaneel, nelk ja muskaatpähkel. Valage ettevaatlikult toorjuustukihi peale.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 35-40 minutit.
Võtke ahjust välja ja laske üks kuni kaks tundi toatemperatuurini jahtuda.
koostisained
Juhised
Segage kausis omavahel küpsisepuru, suhkur, sulatatud või ja kaneel hoolikalt läbi. Suruge 22 cm läbimõõduga koogivormi põhja ja servadesse. Tõstke külmkappi vähemalt tunniks ajaks tahenema.
Kuumutage ahi 165 kraadini.
Vahustage köögikombainis või elektrimiksriga toorjuust, suhkur ja vaniljesuhkur ühtlaseks. Lisage ükshaaval munad ning segage hoolikalt läbi. Valage pool tainast küpsisepõhjale.
Kõrvitsakihi jaoks segage ülejäänud taina hulka kõrvitsapüree, kaneel, nelk ja muskaatpähkel. Valage ettevaatlikult toorjuustukihi peale.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 35-40 minutit.
Võtke ahjust välja ja laske üks kuni kaks tundi toatemperatuurini jahtuda.
Jäta tagasiside