Šokolaadihummus (retsept)

Šokolaadihummus retsept

Magustoit koos hummusega? Keegi ei arva kunagi, et te valmistasite selle kikerhernestest, sest see on nii maitsev ja täis šokolaadi! Proovige süüa seda šokolaadihummust lusikatäie kaupa, koos värskete puuviljade, küpsiste või kreekeritega!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg10 minutitAeg kokku10 minutit

Koostisained:


 40 g piimašokolaadi
 425 g kikerherneid (nõrutatud ja loputatud)
 ½ tass magustamata kakaopulbrit
 2 spl vahtrasiirupit
 1 tl vaniljeekstrakti
 ½ tl soola
 2 spl mandlipiima

Valmistamine:


1

Kuumutage šokolaaditükke mikrolaineahjus või vesivannil üks kuni kolm minutit või kuni need on täielikult sulanud.

2

Segage köögikombainis sulatatud šokolaad, kikerherned, kakaopulber, vahtrasiirup, vaniljeekstrakt ja sool.

3

Kui segu on ühtlane lisage vähehaaval mandlipiim samal ajal segu segades.

4

Naudi magustoitu kas lusikaga süües, saiale määrides või puuviljade ja küpsiste dipikastmena kasutades.

koostisained

 40 g piimašokolaadi
 425 g kikerherneid (nõrutatud ja loputatud)
 ½ tass magustamata kakaopulbrit
 2 spl vahtrasiirupit
 1 tl vaniljeekstrakti
 ½ tl soola
 2 spl mandlipiima

Juhised

1

Kuumutage šokolaaditükke mikrolaineahjus või vesivannil üks kuni kolm minutit või kuni need on täielikult sulanud.

2

Segage köögikombainis sulatatud šokolaad, kikerherned, kakaopulber, vahtrasiirup, vaniljeekstrakt ja sool.

3

Kui segu on ühtlane lisage vähehaaval mandlipiim samal ajal segu segades.

4

Naudi magustoitu kas lusikaga süües, saiale määrides või puuviljade ja küpsiste dipikastmena kasutades.

Šokolaadihummus