Magustoit koos hummusega? Keegi ei arva kunagi, et te valmistasite selle kikerhernestest, sest see on nii maitsev ja täis šokolaadi! Proovige süüa seda šokolaadihummust lusikatäie kaupa, koos värskete puuviljade, küpsiste või kreekeritega!
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage šokolaaditükke mikrolaineahjus või vesivannil üks kuni kolm minutit või kuni need on täielikult sulanud.
Segage köögikombainis sulatatud šokolaad, kikerherned, kakaopulber, vahtrasiirup, vaniljeekstrakt ja sool.
Kui segu on ühtlane lisage vähehaaval mandlipiim samal ajal segu segades.
Naudi magustoitu kas lusikaga süües, saiale määrides või puuviljade ja küpsiste dipikastmena kasutades.
koostisained
Juhised
Kuumutage šokolaaditükke mikrolaineahjus või vesivannil üks kuni kolm minutit või kuni need on täielikult sulanud.
Segage köögikombainis sulatatud šokolaad, kikerherned, kakaopulber, vahtrasiirup, vaniljeekstrakt ja sool.
Kui segu on ühtlane lisage vähehaaval mandlipiim samal ajal segu segades.
Naudi magustoitu kas lusikaga süües, saiale määrides või puuviljade ja küpsiste dipikastmena kasutades.
Jäta tagasiside