Tacod veisehakkliha ja guacamole’ga (retsept)

Taco retsept

Need oivalised tacod on täis mitmeid üllatusi. Nende seest leiate hästi maitsestatud veiselihahakkliha, mis on kaetud juustu, salati, tomati, sibula, hapukoore ja värske guacamole’ga. Oma maitse järgi võite lisada sellele veel mida iganes soovite!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg30 minutitKüpsetusaeg15 minutitAeg kokku45 minutit

Koostisained:


 225 g veiselihahakkliha
 1 ½ spl taco maitseainesegu
 225 g praetud ube
 80 ml vett
 1 avokaado
 ½ spl hapukoort
 ½ värske laimi mahla
 soola ja musta pipart maitse järgi
 120 g riivitud Cheddari juustu
 40 g salatit (hakitud)
 1 väike tomat (hakitud)
  punast sibulat (hakitud)
 60 g hapukoort
 6 jahutortillat/krõbedat taco koorikut

Valmistamine:


1

Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel. Lisage veiselihahakkliha ning umbes 3/4 taco maitseainepakendist ning segage korralikult.

2

Praadige umbes 10-15 minutit, kuni hakkliha on pruunistunud. Eemaldage pannilt üleliigne rasv ja tõstke kõrvale.

3

Kallake köögikombaini oad, vesi ja ülejäänud taco maitseainesegu ning püreestage ühtlaseks. Kallake püree potti ning kuumutage madalal kuumusel keemiseni.

4

Kuumutage ahi 150 kraadini. Asetage jahutortillad või taco koorikud küpsetusplaadile ja soojendage neid ahjus kolm kuni viis minutit.

5

Guacamole valmistamiseks koorige ja püreestage avokaado koos laimimahla, hapukoore ning soola ja pipraga. Asetage kõrvale.

6

Tacode kokkupanekuks määrige igale tortillale/tacokoorikule umbes 2 tl oasegu. Seejärel lisage veiselihahakkliha, hakitud Cheddari juust, hakitud salat, tomatikuubikud, sibul, hapukoor ja guacamole.

koostisained

 225 g veiselihahakkliha
 1 ½ spl taco maitseainesegu
 225 g praetud ube
 80 ml vett
 1 avokaado
 ½ spl hapukoort
 ½ värske laimi mahla
 soola ja musta pipart maitse järgi
 120 g riivitud Cheddari juustu
 40 g salatit (hakitud)
 1 väike tomat (hakitud)
  punast sibulat (hakitud)
 60 g hapukoort
 6 jahutortillat/krõbedat taco koorikut

Juhised

1

Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel. Lisage veiselihahakkliha ning umbes 3/4 taco maitseainepakendist ning segage korralikult.

2

Praadige umbes 10-15 minutit, kuni hakkliha on pruunistunud. Eemaldage pannilt üleliigne rasv ja tõstke kõrvale.

3

Kallake köögikombaini oad, vesi ja ülejäänud taco maitseainesegu ning püreestage ühtlaseks. Kallake püree potti ning kuumutage madalal kuumusel keemiseni.

4

Kuumutage ahi 150 kraadini. Asetage jahutortillad või taco koorikud küpsetusplaadile ja soojendage neid ahjus kolm kuni viis minutit.

5

Guacamole valmistamiseks koorige ja püreestage avokaado koos laimimahla, hapukoore ning soola ja pipraga. Asetage kõrvale.

6

Tacode kokkupanekuks määrige igale tortillale/tacokoorikule umbes 2 tl oasegu. Seejärel lisage veiselihahakkliha, hakitud Cheddari juust, hakitud salat, tomatikuubikud, sibul, hapukoor ja guacamole.

Tacod veisehakkliha ja guacamole’ga