Red Velvet brownie (retsept)

red velvet brownie retsept

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg20 minutitKüpsetusaeg30 minutitAeg kokku1 tund 20 minutit

Koostisained:


Brownie tainas
 110 g magedat võid (sulatatud)
 200 g valget suhkrut
 30 g magustamata kakaopulbrit
 30 ml punast toiduvärvi
 1 tl vaniljeekstrakti
 1 tl destilleeritud valget äädikat
 ¼ tl soola
Toojuustusegu
 2 suurt muna (kergelt klopitud)
 90 g nisujahu
 225 g toorjuustu (toatemperatuuril)
 50 g valget suhkrut
 1 suur muna
 ¼ tl vaniljeekstrakti

Valmistamine:


1

Kuumutage ahi 175 kraadini. Vooderdage 20x20 cm koogivorm küpsetuspaberiga.

2

Taina valmistamiseks segage suures kausis kokku sulatatud või, suhkur, kakaopulber, punane toiduvärv, vaniljeekstrakt, äädikas ja sool. Lisage ükshaaval juurde munad ja jahu ning segage hoolikalt läbi.

3

Tõstke 1/4 tainast kõrvale ja valage ülejääniud tainas vooderdatud küpsetusvormi põhja.

4

Mikserdage toorjuust kergeks ja kohevaks, seejärel lisage suhkur, muna ja vaniljeekstrakt. Jätkake mikserdamist 3-4 minutit kuni segu on kreemjas.

5

Valage toorjuustusegu ja seejärel ülejäänud brownie taina segu küpsetusvormi. Lõpetuseks tehke toorjuustusegu sisse noaotsa kasutades marmormuster.

6

Küpsetage eelsoojendatud ahjus 30-35 minutit või seni, kuni keskele pistetud hambatikk jääb puhtaks.

7

Enne tükkideks lõikamist laske koogil täielikult jahtuda. Säilitage brownie`sid kaetud kujul külmkapis.

koostisained

Brownie tainas
 110 g magedat võid (sulatatud)
 200 g valget suhkrut
 30 g magustamata kakaopulbrit
 30 ml punast toiduvärvi
 1 tl vaniljeekstrakti
 1 tl destilleeritud valget äädikat
 ¼ tl soola
Toojuustusegu
 2 suurt muna (kergelt klopitud)
 90 g nisujahu
 225 g toorjuustu (toatemperatuuril)
 50 g valget suhkrut
 1 suur muna
 ¼ tl vaniljeekstrakti

Juhised

1

Kuumutage ahi 175 kraadini. Vooderdage 20x20 cm koogivorm küpsetuspaberiga.

2

Taina valmistamiseks segage suures kausis kokku sulatatud või, suhkur, kakaopulber, punane toiduvärv, vaniljeekstrakt, äädikas ja sool. Lisage ükshaaval juurde munad ja jahu ning segage hoolikalt läbi.

3

Tõstke 1/4 tainast kõrvale ja valage ülejääniud tainas vooderdatud küpsetusvormi põhja.

4

Mikserdage toorjuust kergeks ja kohevaks, seejärel lisage suhkur, muna ja vaniljeekstrakt. Jätkake mikserdamist 3-4 minutit kuni segu on kreemjas.

5

Valage toorjuustusegu ja seejärel ülejäänud brownie taina segu küpsetusvormi. Lõpetuseks tehke toorjuustusegu sisse noaotsa kasutades marmormuster.

6

Küpsetage eelsoojendatud ahjus 30-35 minutit või seni, kuni keskele pistetud hambatikk jääb puhtaks.

7

Enne tükkideks lõikamist laske koogil täielikult jahtuda. Säilitage brownie`sid kaetud kujul külmkapis.

Red Velvet Brownie

Need Red Velvet brownie`d valmivad imelihtsalt ning mõnusalt mahlased ja magusad. See uhke kook on ideaalne Red Velvet koogi austajatele ja ka kõigile teistele! Kõige paremini maitseb see veel järgmisel päeval!