Toorjuustu brownie (retsept)

toorjuustu brownie retsept

Vau! Lihtne ja imemaitsev toorjuustu brownie, mis lausa sulab suus. Need fantastilised marmormustrilised ruudud on ülekaalukalt parimad!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg15 minutitKüpsetusaeg45 minutitAeg kokku1 tund

Koostisained:


Brownie kiht
 225 g võid
 220 g šokolaaditükke
 75 g kakaopulbrit
 200 g valget suhkrut
 200 g pruuni suhkrut
 2 muna
 1 munakollane
 15 ml kohvi (valikuline)
 1 spl vaniljeekstrakti
 120 g nisujahu
 1 tl soola
Toorjuustukiht
 450 g toasooja toorjuustu
 100 g suhkrut
 1 spl vaniljeekstrakti
 1 näputäis soola
 2 muna

Valmistamine:


Brownie kiht
1

Sulatage või ja 3/4 šokolaadist vesivannil või mikrolaineahjus, pidevalt segades, kuni segu on ühtlane.

2

Valage hulka kakaopulber ja sool ning segage, kuni segu on täielikult segunenud.

3

Seejärel lisage valge ja pruun suhkur, munad ja munakollane, vaniljeektrakt ja jahutatud kohv ning segage ühtlaseks.

4

Viimasena segage ettevaatlikult hulka jahu ja ülejäänud šokolaaditükid.

5

Vooderdage 20x20 cm koogivorm küpsetuspaberiga ning valage peale brownie tainas.

Toorjuustukiht
6

Vahustage toasoe toorjuust elektrimikseriga pehmeks, umbes 3-4 minutit.

7

Vähendage kiirus madalale ja lisage aeglaselt suhkur, seejärel sool ja vaniljeekstrakt.

8

Lisage ükshaaval munad, lastes igaühel enne järgmise lisamist seguneda.

9

Lisage toorjuustusegu brownie-põhjale ja jaotage laiali. Tõmmake noaotsaga koogile marmormuster.

10

Küpsetage kooki 175 kraadi juures 10 minutit, seejärel alandage ahju temperatuuri 165 kraadini ja küpsetage veel umbes 35 minutit. NB! Teie kook on valmis, kui keskosa on tahenenud ja te näete, et juustukoogi servad paisuvad ja see hakkab lihtsalt pragunema.

11

Jahutage kook enne serveerimist täielikult.

koostisained

Brownie kiht
 225 g võid
 220 g šokolaaditükke
 75 g kakaopulbrit
 200 g valget suhkrut
 200 g pruuni suhkrut
 2 muna
 1 munakollane
 15 ml kohvi (valikuline)
 1 spl vaniljeekstrakti
 120 g nisujahu
 1 tl soola
Toorjuustukiht
 450 g toasooja toorjuustu
 100 g suhkrut
 1 spl vaniljeekstrakti
 1 näputäis soola
 2 muna

Juhised

Brownie kiht
1

Sulatage või ja 3/4 šokolaadist vesivannil või mikrolaineahjus, pidevalt segades, kuni segu on ühtlane.

2

Valage hulka kakaopulber ja sool ning segage, kuni segu on täielikult segunenud.

3

Seejärel lisage valge ja pruun suhkur, munad ja munakollane, vaniljeektrakt ja jahutatud kohv ning segage ühtlaseks.

4

Viimasena segage ettevaatlikult hulka jahu ja ülejäänud šokolaaditükid.

5

Vooderdage 20x20 cm koogivorm küpsetuspaberiga ning valage peale brownie tainas.

Toorjuustukiht
6

Vahustage toasoe toorjuust elektrimikseriga pehmeks, umbes 3-4 minutit.

7

Vähendage kiirus madalale ja lisage aeglaselt suhkur, seejärel sool ja vaniljeekstrakt.

8

Lisage ükshaaval munad, lastes igaühel enne järgmise lisamist seguneda.

9

Lisage toorjuustusegu brownie-põhjale ja jaotage laiali. Tõmmake noaotsaga koogile marmormuster.

10

Küpsetage kooki 175 kraadi juures 10 minutit, seejärel alandage ahju temperatuuri 165 kraadini ja küpsetage veel umbes 35 minutit. NB! Teie kook on valmis, kui keskosa on tahenenud ja te näete, et juustukoogi servad paisuvad ja see hakkab lihtsalt pragunema.

11

Jahutage kook enne serveerimist täielikult.

Toorjuustu brownie