Klassikaline rikkalik ja kreemjas küpsetamata toorjuustukook, mis koosneb 8 koostisosast ja mille valmistamiseks kulub vaid 10 minutit. Ideaalne retsept pühade tähistamiseks, sünnipäevadeks, erilisteks sündmusteks või õhtusöökideks. Nautige piimašokolaadi kreemjat ja dekadentset maitset imepärase patuse maitsega maiuspalaga. See kook on täiuslik kombinatsioon rikkalikust piimašokolaadist ja sametisest toorjuustust, mille põhjaks on krõbe küpsisekiht. Kuna küpsetamist ei ole vaja, on seda magustoitu lihtne valmistada ja see sobib ideaalselt nendeks kuumadeks suvepäevadeks, kui ahju sisselülitamine ei ole lihtsalt võimalus. See juustukook sulatab teid esimesest kuni viimase suutäieni.
Koostisained:
Valmistamine:
Selleks, et toorjuustukook oleks ühtlane ja kreemjas, veenduge, et kõik koostisosad oleks enne alustamist toatemperatuuril.
Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.
Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja segage ühtlaseks.
Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.
Sulatage piimašokolaad ja ning tõstke kõrvale jahtuma.
Valage 60 ml keevat vett tassi, puistake peale želatiin ning segage, kuni kogu želatiin on lahustunud. Laske jahtuda.
Vahustage vahukoor ja asetage kõrvale.
Eraldi kausis vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks. Lisage jahtunud ja lahustatud želatiin ning segage, kuni segu on ühtlane.
Seejärel lisage sulatatud piimašokolaad ja vahustatud vahukoor. Segage ettevaatlikult läbi.
Tõstke segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.
Asetage juustukook vähemalt 4 tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema. Kaunistage riivitud piimašokolaadiga.
koostisained
Juhised
Selleks, et toorjuustukook oleks ühtlane ja kreemjas, veenduge, et kõik koostisosad oleks enne alustamist toatemperatuuril.
Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.
Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja segage ühtlaseks.
Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.
Sulatage piimašokolaad ja ning tõstke kõrvale jahtuma.
Valage 60 ml keevat vett tassi, puistake peale želatiin ning segage, kuni kogu želatiin on lahustunud. Laske jahtuda.
Vahustage vahukoor ja asetage kõrvale.
Eraldi kausis vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks. Lisage jahtunud ja lahustatud želatiin ning segage, kuni segu on ühtlane.
Seejärel lisage sulatatud piimašokolaad ja vahustatud vahukoor. Segage ettevaatlikult läbi.
Tõstke segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.
Asetage juustukook vähemalt 4 tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema. Kaunistage riivitud piimašokolaadiga.
Jäta tagasiside