Küpsetamata toorjuustukook piimašokolaadiga (retsept)

Küpsetamata toorjuustukook piimašokolaadiga retsept

Klassikaline rikkalik ja kreemjas küpsetamata toorjuustukook, mis koosneb 8 koostisosast ja mille valmistamiseks kulub vaid 10 minutit. Ideaalne retsept pühade tähistamiseks, sünnipäevadeks, erilisteks sündmusteks või õhtusöökideks. Nautige piimašokolaadi kreemjat ja dekadentset maitset imepärase patuse maitsega maiuspalaga. See kook on täiuslik kombinatsioon rikkalikust piimašokolaadist ja sametisest toorjuustust, mille põhjaks on krõbe küpsisekiht. Kuna küpsetamist ei ole vaja, on seda magustoitu lihtne valmistada ja see sobib ideaalselt nendeks kuumadeks suvepäevadeks, kui ahju sisselülitamine ei ole lihtsalt võimalus. See juustukook sulatab teid esimesest kuni viimase suutäieni.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg10 minutitAeg kokku4 tundi 10 minutit

Koostisained:


Põhi
 270 g Oreo või mis tahes šokolaadiküpsiseid
 100 g sulatatud võid
Täidis
 240 ml vahukoort
 200 g piimašokolaadi
 2 ½ tl želatiini
 500 g toasooja toorjuustu
 1 tl vaniljeekstrakti
 150 g peensuhkrut
 50 g piimašokolaadi (kaunistuseks)

Valmistamine:


1

Selleks, et toorjuustukook oleks ühtlane ja kreemjas, veenduge, et kõik koostisosad oleks enne alustamist toatemperatuuril.

2

Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.

3

Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja segage ühtlaseks.

4

Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.

5

Sulatage piimašokolaad ja ning tõstke kõrvale jahtuma.

6

Valage 60 ml keevat vett tassi, puistake peale želatiin ning segage, kuni kogu želatiin on lahustunud. Laske jahtuda.

7

Vahustage vahukoor ja asetage kõrvale.

8

Eraldi kausis vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks. Lisage jahtunud ja lahustatud želatiin ning segage, kuni segu on ühtlane.

9

Seejärel lisage sulatatud piimašokolaad ja vahustatud vahukoor. Segage ettevaatlikult läbi.

10

Tõstke segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.

11

Asetage juustukook vähemalt 4 tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema. Kaunistage riivitud piimašokolaadiga.

koostisained

Põhi
 270 g Oreo või mis tahes šokolaadiküpsiseid
 100 g sulatatud võid
Täidis
 240 ml vahukoort
 200 g piimašokolaadi
 2 ½ tl želatiini
 500 g toasooja toorjuustu
 1 tl vaniljeekstrakti
 150 g peensuhkrut
 50 g piimašokolaadi (kaunistuseks)

Juhised

1

Selleks, et toorjuustukook oleks ühtlane ja kreemjas, veenduge, et kõik koostisosad oleks enne alustamist toatemperatuuril.

2

Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.

3

Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja segage ühtlaseks.

4

Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.

5

Sulatage piimašokolaad ja ning tõstke kõrvale jahtuma.

6

Valage 60 ml keevat vett tassi, puistake peale želatiin ning segage, kuni kogu želatiin on lahustunud. Laske jahtuda.

7

Vahustage vahukoor ja asetage kõrvale.

8

Eraldi kausis vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks. Lisage jahtunud ja lahustatud želatiin ning segage, kuni segu on ühtlane.

9

Seejärel lisage sulatatud piimašokolaad ja vahustatud vahukoor. Segage ettevaatlikult läbi.

10

Tõstke segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.

11

Asetage juustukook vähemalt 4 tunniks kuni üleöö külmkappi tahenema. Kaunistage riivitud piimašokolaadiga.

Küpsetamata toorjuustukook piimašokolaadiga