Küpsetamata šokolaadi-toorjuustukook vaarikatega (retsept)

Küpsetamata šokolaadi-toorjuustukook vaarikatega retsept

Kuna suvine kuumus on tulemas, siis mis võiks olla parem ja lihtsam kui see küpsetamata šokolaadi-toorjuustukook vaarikatega. See lopsakas magustoit ühendab endas šokolaadi-toorjuustukoogi rikkaliku ja kreemja maitse ning värskete vaarikate magusa ja hapuka maitse ning on asetatud krõbedale šokolaadiküpsistest põhjale. See kreemjas šokolaadine magustoit meeldib teile kindlasti!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg30 minutitAeg kokku8 tundi 30 minutit

Koostisained:


Põhi
 200 g küpsiseid
 4 spl magustamata kakaopulbrit
 60 g sulatatud võid
Täidis
 900 g toasooja toorjuustu
 90 g tuhksuhkrut
 1 ½ tl vaniljeekstrakti
 150 g mõrumagusat šokolaadi
 150 g poolmagusat šokolaadi
 230 ml vahukoort
 170 g vaarikaid (kaunistamiseks)

Valmistamine:


1

Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.

2

Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja kakaopulber ning segage ühtlaseks.

3

Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.

4

Sulatage šokolaad vesivannil ning tõstke kõrvale jahtuma.

5

Vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks.

6

Lisage sulatatud šokolaad aeglasel kiirusel mikserdamist jätkates. Segage, kuni segu on täiesti ühtlane.

7

Vahustage vahukoor puhtas kausis tugevaks vahuks ning seejärel valage ettevaatlikult šokolaadi-toorjuustusegule. Segage ettevaatlikult, kuni segu on täielikult segunenud.

8

Valage segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.

9

Kaunistage toorjuustukook riivitud šokolaadi ja vaarikatega ning asetage vähemalt 8 tunniks külmkappi tahenema.

koostisained

Põhi
 200 g küpsiseid
 4 spl magustamata kakaopulbrit
 60 g sulatatud võid
Täidis
 900 g toasooja toorjuustu
 90 g tuhksuhkrut
 1 ½ tl vaniljeekstrakti
 150 g mõrumagusat šokolaadi
 150 g poolmagusat šokolaadi
 230 ml vahukoort
 170 g vaarikaid (kaunistamiseks)

Juhised

1

Vooderdage 23 cm läbimõõduga koogivormi põhi ja küljed küpsetuspaberiga ning asetage kõrvale.

2

Purustage köögikombainis küpsised peeneks puruks. Lisage sulatatud või ja kakaopulber ning segage ühtlaseks.

3

Vajutage küpsisesegu kindlalt koogivormi põhja ja asetage külmikusse.

4

Sulatage šokolaad vesivannil ning tõstke kõrvale jahtuma.

5

Vahustage toorjuust koos peensuhkru ja vaniljeekstraktiga ühtlaseks ja kreemjaks.

6

Lisage sulatatud šokolaad aeglasel kiirusel mikserdamist jätkates. Segage, kuni segu on täiesti ühtlane.

7

Vahustage vahukoor puhtas kausis tugevaks vahuks ning seejärel valage ettevaatlikult šokolaadi-toorjuustusegule. Segage ettevaatlikult, kuni segu on täielikult segunenud.

8

Valage segu ettevalmistatud koogivormi ning ajage lusikaga ühtlaselt laiali.

9

Kaunistage toorjuustukook riivitud šokolaadi ja vaarikatega ning asetage vähemalt 8 tunniks külmkappi tahenema.

Küpsetamata šokolaadi-toorjuustukook vaarikatega