Teie ees on kõige maitsvama ja lihtsama brownie retsept. See šokolaadine seest pehme brownie lausa sulab suus. Proovige kindlasti järgi!
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 180 kraadini. Vooderdage 24x24 cm koogivorm küpsetuspaberiga.
Sulatage või ja šokolaad vesivannil (kasutada võib ka mikrolaineahju).
Lisage suhkur, vaniljeekstrakt ja ükshaaval munad samal ajal segades.
Lisage jahu ja pähklid ning segage segu täiesti ühtlaseks.
Kallake tainas koogivormi ning küpsetage ahjus 30-35 minutit (ära küpseta üle). Valmis brownied peavad jääma pealt veidi pragulised ja kuivad ning seest mõnusalt pehmed.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 180 kraadini. Vooderdage 24x24 cm koogivorm küpsetuspaberiga.
Sulatage või ja šokolaad vesivannil (kasutada võib ka mikrolaineahju).
Lisage suhkur, vaniljeekstrakt ja ükshaaval munad samal ajal segades.
Lisage jahu ja pähklid ning segage segu täiesti ühtlaseks.
Kallake tainas koogivormi ning küpsetage ahjus 30-35 minutit (ära küpseta üle). Valmis brownied peavad jääma pealt veidi pragulised ja kuivad ning seest mõnusalt pehmed.
Jäta tagasiside