Lihtne suussulav brownie retsept

brownie retsept

Teie ees on kõige maitsvama ja lihtsama brownie retsept. See šokolaadine seest pehme brownie lausa sulab suus. Proovige kindlasti järgi!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg10 minutitKüpsetusaeg35 minutitAeg kokku45 minutit

Koostisained:


 120 g tumedat šokolaadi (tükeldatud)
 170 g võid
 350 g valget suhkrut
 3 muna
 1 tl vaniljeekstrakti
 120 g jahu
 125 g hakitud kreeka pähkleid (valikuline)

Valmistamine:


1

Kuumutage ahi 180 kraadini. Vooderdage 24x24 cm koogivorm küpsetuspaberiga.

2

Sulatage või ja šokolaad vesivannil (kasutada võib ka mikrolaineahju).

3

Lisage suhkur, vaniljeekstrakt ja ükshaaval munad samal ajal segades.

4

Lisage jahu ja pähklid ning segage segu täiesti ühtlaseks.

5

Kallake tainas koogivormi ning küpsetage ahjus 30-35 minutit (ära küpseta üle). Valmis brownied peavad jääma pealt veidi pragulised ja kuivad ning seest mõnusalt pehmed.

koostisained

 120 g tumedat šokolaadi (tükeldatud)
 170 g võid
 350 g valget suhkrut
 3 muna
 1 tl vaniljeekstrakti
 120 g jahu
 125 g hakitud kreeka pähkleid (valikuline)

Juhised

1

Kuumutage ahi 180 kraadini. Vooderdage 24x24 cm koogivorm küpsetuspaberiga.

2

Sulatage või ja šokolaad vesivannil (kasutada võib ka mikrolaineahju).

3

Lisage suhkur, vaniljeekstrakt ja ükshaaval munad samal ajal segades.

4

Lisage jahu ja pähklid ning segage segu täiesti ühtlaseks.

5

Kallake tainas koogivormi ning küpsetage ahjus 30-35 minutit (ära küpseta üle). Valmis brownied peavad jääma pealt veidi pragulised ja kuivad ning seest mõnusalt pehmed.

Lihtne suussulav brownie