Parimad Retseptid logo

Böfstrooganov seentega (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Böfstrooganov seentega retsept

Teie ees on kõige hämmastavam böfstrooganov seentega, mida te kunagi söönud olete! See lihtne 30-minutiline retsept sisaldab kuldselt küpsetatud mahlakaid veiseliharibasid ning on kaetud uskumatult kreemja hapukoore-seene kastmega. Tulemuseks on rikkalik ja maitseküllane roog, mis sobib ideaalselt külmaks õhtuks või laisaks nädalavahetuseks. Lisaks on seda lihtne kohandada oma lemmiktoorainetega.

Böfstrooganov seentega

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 30 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 586kcal

Koostisosad 

  • 600 g veisefileed
  • 2 spl taimeõli
  • 1 suur sibul
  • 300 g seeni (viilutatud)
  • 40 g võid
  • 2 spl jahu
  • 500 ml veiselihapuljongit
  • 1 spl Dijoni sinepit
  • 150 g hapukoort
  • maitse järgi soola ja pipart

Serveerimiseks (valikuline)

  • 300 g pastat või munanuudleid

Valmistamine

  1. Viilutage veiseliha pikkadeks peenikesteks ribadeks ning maitsestage soola ja pipraga.
  2. Kuumutage 1 spl õli suurel pannil kõrgel kuumusel. Hajutage pool veiselihast pannile ning pruunistage mõlemalt poolt umbes 30 sekundit. Tõstke küpsenud lihatükid taldrikule. (NB! Ärge muretsege roosade tükkide pärast ja sellepärast, et liha on seestpoolt toores.)
  3. Lisage ülejäänud 1 spl õli ja korrake ülejäänud veiselihaga.
  4. Keerake kuumus keskmisele kuumusele ning sulatage või pannil. Lisage sibul ja praadige umbes 1 minut.
  5. Seejärel lisage seened ning küpsetage, kuni need on kuldpruunid.
  6. Lisage pannile ka jahu ning praadige pidevalt segades umbes 1 minut.
  7. Lisage hulka puljong, hapukoor ja sinep ning laske sel keema tõusta. Seejärel vähendage kuumust keskmiselt madalale ning kuumutage 3-5 minutit, kuni kaste on paksenenud. Vajadusel lisage soola ja pipart.
  8. Viimasena lisage hulka veiseliha (koos taldrikumahlaga) ning keetke umbes 1 minut.
  9. Serveerige kastet koos pasta, munanuudlite või muu meelepärasega. Soovi korral puistake peale murulauku.

Toitumisalane teave

Kalorid: 586kcalSüsivesikud: 9gValgud: 37gRasvad: 44gKüllastunud rasvhapped: 24gKolesterool: 125mgSool: 449mgKiudained: 1gSugar: 3g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Liharoad

    5 from 1 vote (1 rating without comment)
    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    586
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    44
    g
    68
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    24
    g
    150
    %
    Kolesterool
     
    125
    mg
    42
    %
    Sool
     
    449
    mg
    20
    %
    Süsivesikud
     
    9
    g
    3
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    3
    g
    3
    %
    Valgud
     
    37
    g
    74
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.