Teie ees on kõige hämmastavam böfstrooganov seentega, mida te kunagi söönud olete! See lihtne 30-minutiline retsept sisaldab kuldselt küpsetatud mahlakaid veiseliharibasid ning on kaetud uskumatult kreemja hapukoore-seene kastmega. Tulemuseks on rikkalik ja maitseküllane roog, mis sobib ideaalselt külmaks õhtuks või laisaks nädalavahetuseks. Lisaks on seda lihtne kohandada oma lemmiktoorainetega.
Koostisained:
Valmistamine:
Viilutage veiseliha pikkadeks peenikesteks ribadeks ning maitsestage soola ja pipraga.
Kuumutage 1 spl õli suurel pannil kõrgel kuumusel. Hajutage pool veiselihast pannile ning pruunistage mõlemalt poolt umbes 30 sekundit. Tõstke küpsenud lihatükid taldrikule. (NB! Ärge muretsege roosade tükkide pärast ja sellepärast, et liha on seestpoolt toores.)
Lisage ülejäänud 1 spl õli ja korrake ülejäänud veiselihaga.
Keerake kuumus keskmisele kuumusele ning sulatage või pannil. Lisage sibul ja praadige umbes 1 minut.
Seejärel lisage seened ning küpsetage, kuni need on kuldpruunid.
Lisage pannile ka jahu ning praadige pidevalt segades umbes 1 minut.
Lisage hulka puljong, hapukoor ja sinep ning laske sel keema tõusta. Seejärel vähendage kuumust keskmiselt madalale ning kuumutage 3-5 minutit, kuni kaste on paksenenud. Vajadusel lisage soola ja pipart.
Viimasena lisage hulka veiseliha (koos taldrikumahlaga) ning keetke umbes 1 minut.
Serveerige kastet koos pasta, munanuudlite või muu meelepärasega. Soovi korral puistake peale murulauku.
koostisained
Juhised
Viilutage veiseliha pikkadeks peenikesteks ribadeks ning maitsestage soola ja pipraga.
Kuumutage 1 spl õli suurel pannil kõrgel kuumusel. Hajutage pool veiselihast pannile ning pruunistage mõlemalt poolt umbes 30 sekundit. Tõstke küpsenud lihatükid taldrikule. (NB! Ärge muretsege roosade tükkide pärast ja sellepärast, et liha on seestpoolt toores.)
Lisage ülejäänud 1 spl õli ja korrake ülejäänud veiselihaga.
Keerake kuumus keskmisele kuumusele ning sulatage või pannil. Lisage sibul ja praadige umbes 1 minut.
Seejärel lisage seened ning küpsetage, kuni need on kuldpruunid.
Lisage pannile ka jahu ning praadige pidevalt segades umbes 1 minut.
Lisage hulka puljong, hapukoor ja sinep ning laske sel keema tõusta. Seejärel vähendage kuumust keskmiselt madalale ning kuumutage 3-5 minutit, kuni kaste on paksenenud. Vajadusel lisage soola ja pipart.
Viimasena lisage hulka veiseliha (koos taldrikumahlaga) ning keetke umbes 1 minut.
Serveerige kastet koos pasta, munanuudlite või muu meelepärasega. Soovi korral puistake peale murulauku.
Jäta tagasiside