Paksud vahvlid (retsept)

Paksud vahvlid retsept

Selle vahvliretsepti abil saate kiirelt ja lihtsalt valmistada värskeid vahvleid, mis sobivad nii hommikusöögiks, brunchiks kui ka vahepalaks. Serveerige vahvleid näiteks, puuviljade, vahukoore, nutella, vahtrasiirupi või mõne muu meelepärase lisandiga. Valminud tainast võib kasutada kohe või säilitada külmkapis kuni nädal aega.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg5 minutitKüpsetusaeg20 minutitAeg kokku25 minutit

Koostisained:


 2 suurt muna
 240 g jahu
 410 ml piima
 120 ml taimeõli
 1 spl valget suhkrut
 4 tl küpsetuspulbrit
 ¼ tl soola
 ½ tl vaniljeekstrakti

Valmistamine:


1

Kuumutage vahvliraud vastavalt tootja juhistele.

2

Vahustage suures kausis munad heledaks vahuks. Lisage juurde jahu, piim ja taimeõli ning mikserdage ühtlaseks.

3

Segage vaikselt sisse suhkur, küpsetuspulber, sool ja vaniljeekstrakt.

4

Piserdage vahvlirauad küpsetusspreiga ning valage segu kuumutatud vahvlirauda.

5

Küpsetage 3-5 minutit või kuni vahvel on kuldpruun. Korrake tegevust ülejäänud taignaga.

koostisained

 2 suurt muna
 240 g jahu
 410 ml piima
 120 ml taimeõli
 1 spl valget suhkrut
 4 tl küpsetuspulbrit
 ¼ tl soola
 ½ tl vaniljeekstrakti

Juhised

1

Kuumutage vahvliraud vastavalt tootja juhistele.

2

Vahustage suures kausis munad heledaks vahuks. Lisage juurde jahu, piim ja taimeõli ning mikserdage ühtlaseks.

3

Segage vaikselt sisse suhkur, küpsetuspulber, sool ja vaniljeekstrakt.

4

Piserdage vahvlirauad küpsetusspreiga ning valage segu kuumutatud vahvlirauda.

5

Küpsetage 3-5 minutit või kuni vahvel on kuldpruun. Korrake tegevust ülejäänud taignaga.

Paksud vahvlid