Imemaitsev küpsetamata laimi toorjuustukook, mida on imelihtne valmistada, kuid mis maitseb ülihästi! See kreemjas juustukook on täiuslik tasakaal magusa ja hapu vahel ning selle krõbe küpsisepõhi ja kreemjas laimitäidis panevad teie maitsemeeled laulma. Seda retsepti on lihtne järgida ja tulemuseks on juustukook, mis paneb teie külalised rohkem paluma!
Koostisained:
Valmistamine:
Segage kausis küpsisepuru ja sulatatud või ühtlaseks ning vajutage kindlalt 22 cm koogivormi põhja ja äärtesse.
Mikserdage suures kausis toorjuust elektrimikseriga kreemjaks. Lisage suhkur, laimimahl, laimikoor ja vaniljeekstrakt ning segage ühtlaseks.
Vahustage vahukoor eraldi kausis elektrimikseriga, kuni moodustuvad jäigad piigid. Kallake vahukoor ettevaatlikult toorjuustusegule. Segage ettevaatlikult läbi ning vajadusel lisage veel suhkrut.
Valage ettevalmistatud koogivormi, katke toidukilega ning asetage vähemalt 5-6 tunniks külmkappi. Lõigake tükkideks ja serveerige soovi korral sifoonvahukoorega.
koostisained
Juhised
Segage kausis küpsisepuru ja sulatatud või ühtlaseks ning vajutage kindlalt 22 cm koogivormi põhja ja äärtesse.
Mikserdage suures kausis toorjuust elektrimikseriga kreemjaks. Lisage suhkur, laimimahl, laimikoor ja vaniljeekstrakt ning segage ühtlaseks.
Vahustage vahukoor eraldi kausis elektrimikseriga, kuni moodustuvad jäigad piigid. Kallake vahukoor ettevaatlikult toorjuustusegule. Segage ettevaatlikult läbi ning vajadusel lisage veel suhkrut.
Valage ettevalmistatud koogivormi, katke toidukilega ning asetage vähemalt 5-6 tunniks külmkappi. Lõigake tükkideks ja serveerige soovi korral sifoonvahukoorega.
Jäta tagasiside