Buffalo kanatiivad (retsept)

Buffalo kanatiivad retsept

Kui soovite Buffalo kanatiibu, mis on võrreldavad restoranis pakutavate tiibadega, proovige kindlasti seda retsepti. Need vürtsikad Buffalo kanatiivad rabavad teid kindlasti jalust!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg10 minutitKüpsetusaeg10 minutitAeg kokku1 tund 20 minutit

Koostisained:


 60 g nisujahu
 ¼ tl jahvatatud paprikapulbrit
 ¼ tl cayenne'i pipart
 ¼ tl soola
 10 kanatiiba
 475 ml taimeõli (praadimiseks)
 55 g võid
 60 ml vürtsikat kastet
 1 näputäis jahvatatud musta pipart
 1 näputäis küüslaugupulbrit

Valmistamine:


1

Segage väikeses kausis omavahel kokku sool, cayenne'i pipar, paprikapulber ja jahu.

2

Asetage kanatiivad ühtlase kihina 23x33 cm suurusele klaasist ahjuvormile. Puistake peale jahusegu ja segage hoolikalt kätega läbi nii, et kanatiivad oleksid kõik ühtlaselt jahuga kaetud. Katke vorm kilega ning asetage 1-1,5h jahedasse seisma.

3

Valage pannile õli ning kuumutage temperatuurini 190 kraadini (õli peaks olema just nii palju, et kanatiivad oleksid täielikult kaetud.)

4

Lisage pannile kanatiivad ja praadige kuumas õlis 10-15 minutit kuni need on muutunud krõbedaks ja pruuniks. (NB! Küpsetamise ajal hoidke õli kogu aeg samal temperatuuril.)

5

Samal ajal kui kanatiivad küpsevad valmistage glasuur. Selleks lisage väiksesse kastrulisse või, vürtsikas kaste, pipar ja küüslaugupulber. Kuumutage madalal kuumusel kuni või on sulanud ja segu täielikult segunenud. Võtke pott tulelt ning tõstke serveerimiseks kõrvale.

6

Kui kanatiivad on küpsenud tõstke need paberrätikuga vooderdatud taldrikule. Kui kõik tiivad on pannilt eemaldatud, tõstke need suurde kaussi ning tilgutage peale kuum võikaste. Segage korralikult nii, et kõik kanatiivad oleksid ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige.

koostisained

 60 g nisujahu
 ¼ tl jahvatatud paprikapulbrit
 ¼ tl cayenne'i pipart
 ¼ tl soola
 10 kanatiiba
 475 ml taimeõli (praadimiseks)
 55 g võid
 60 ml vürtsikat kastet
 1 näputäis jahvatatud musta pipart
 1 näputäis küüslaugupulbrit

Juhised

1

Segage väikeses kausis omavahel kokku sool, cayenne'i pipar, paprikapulber ja jahu.

2

Asetage kanatiivad ühtlase kihina 23x33 cm suurusele klaasist ahjuvormile. Puistake peale jahusegu ja segage hoolikalt kätega läbi nii, et kanatiivad oleksid kõik ühtlaselt jahuga kaetud. Katke vorm kilega ning asetage 1-1,5h jahedasse seisma.

3

Valage pannile õli ning kuumutage temperatuurini 190 kraadini (õli peaks olema just nii palju, et kanatiivad oleksid täielikult kaetud.)

4

Lisage pannile kanatiivad ja praadige kuumas õlis 10-15 minutit kuni need on muutunud krõbedaks ja pruuniks. (NB! Küpsetamise ajal hoidke õli kogu aeg samal temperatuuril.)

5

Samal ajal kui kanatiivad küpsevad valmistage glasuur. Selleks lisage väiksesse kastrulisse või, vürtsikas kaste, pipar ja küüslaugupulber. Kuumutage madalal kuumusel kuni või on sulanud ja segu täielikult segunenud. Võtke pott tulelt ning tõstke serveerimiseks kõrvale.

6

Kui kanatiivad on küpsenud tõstke need paberrätikuga vooderdatud taldrikule. Kui kõik tiivad on pannilt eemaldatud, tõstke need suurde kaussi ning tilgutage peale kuum võikaste. Segage korralikult nii, et kõik kanatiivad oleksid ühtlaselt kastmega kaetud. Serveerige.

Buffalo kanatiivad