Croque Monsieur on kuum singi ja juustuga võileib, mis on tehtud just Prantsuse moodi. Sinna kuulub maitsev Bechamel kaste, sink, juust ja veidi Dijoni sinepit, peale mida on see võileib grillitud, kuni juust mõnusalt sulanud.
Croque Monsieur – see kõige parem võileib
Kui te üritate kaloreid jälgida, siis ei ole see retsept vist teile! Siin ei ole koonerdatud juustuga, siin kasutatakse tervelt kolme erinevat juustu, et see tuleks eriti maitsev ja traditsiooniliselt tehtud.
Tavalisi singi-juustu võileibu leidub ju kõikjal. Kuid see Croque Monsieur, mis on prantsusepäraselt tehtud rohke juustu ja võiga on lihtsalt neist see kõige parem. Nüüd saate selle retsepti järgi ka enda kodus luksusliku võileiva valmistada, mida paljud igatsema jäävad.
Croque Monsieur
Croque Monsieur on prantsusepärane kuum ja rohke juustuga singi-juustu võileib, mis viib keele alla.
Kuumutage potis piim ja vahukoor. Kuumutage, kuni segu hakkab aurama, ärge laske sellel keema minna. Tõstke kõrvale.
Sulatage eraldi potis või, keerake kuumus madalamaks ning lisage juurde jahu. Segage ja kuumutage 3 minutit, ärge laske sellel pruuniks minna.
Lisage segades juurde pool kuumast piimast. Kui segu on ühtlane, lisage juurde ülejäänud kuum piim, muskaatpähkel, sool ja pipar.
Segage 30 sekundit kuni minut või seni, kuni kaste pakseneb pehme või konsistentsiks. Eemaldage kaste pliidilt.
Määrige pool Bechamel kastmest üle nelja saiaviilu, nagu paneks saia peale võid.
Asetage kahele saiaviilule 2 viilu Šveitsi juustu. Määrige juustu peale Dijoni sinepit. Asetage peale singiviilud ning määrige ka singiviilud Dijoni sinepiga. Lõpuks asetage kõige peale veel 2 viilu Šveitsi juustu ning katke katmata saiaviiluga.
Kuumutage pannil või ning asetage võileivad pannile. Praadige 2 minutit, vajutades neile kergelt peale, kuni on alt kuldpruunid. Seejärel pöörake need ümber ning praadige, kuni alt kuldpruunid. Tõstke võileivad küpsetuspannile.
Lisage ülejäänud Bechamel kaste paksult kahe võileiva peale ning raputage peale gruyere ja seejärel parmesani riivjuust.
Küpsetage ahjus 15 minutit, seejärel muutke režiim grillile ning grillige pealt 3 minutit, kuni juust on pealt sulanud ja kuldne.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.
Jõulune Loosimäng
Registreeri ennast osalejaks ning võid võita 1x 20€ või 2x 5€ Apollo e-kinkekaardi!
Parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutame selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, et salvestada ja/või pääseda ligi seadme andmetele. Nende tehnoloogiatega nõustumine võimaldab meil töödelda selliseid andmeid nagu sirvimiskäitumine või unikaalsed ID-d sellel saidil. Nõusoleku andmata jätmine või selle tühistamine võib mõjutada teatud funktsioone negatiivselt.
Funktsionaalne
Always active
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik seaduslikul eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu toimuva side edastamiseks.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainult anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtukutse, internetiteenuse pakkuja vabatahtliku nõusoleku või kolmanda isiku täiendavate andmeteta ei saa ainuüksi sel eesmärgil salvestatud või välja otsitud teavet tavaliselt kasutada teie tuvastamiseks.
Turundus
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik selleks, et luua kasutaja profiilid reklaami saatmiseks või jälgida kasutajat veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduslikel eesmärkidel.