Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
Kuumutage potis piim ja vahukoor. Kuumutage, kuni segu hakkab aurama, ärge laske sellel keema minna. Tõstke kõrvale.
Sulatage eraldi potis või, keerake kuumus madalamaks ning lisage juurde jahu. Segage ja kuumutage 3 minutit, ärge laske sellel pruuniks minna.
Lisage segades juurde pool kuumast piimast. Kui segu on ühtlane, lisage juurde ülejäänud kuum piim, muskaatpähkel, sool ja pipar.
Segage 30 sekundit kuni minut või seni, kuni kaste pakseneb pehme või konsistentsiks. Eemaldage kaste pliidilt.
Määrige pool Bechamel kastmest üle nelja saiaviilu, nagu paneks saia peale võid.
Asetage kahele saiaviilule 2 viilu Šveitsi juustu. Määrige juustu peale Dijoni sinepit. Asetage peale singiviilud ning määrige ka singiviilud Dijoni sinepiga. Lõpuks asetage kõige peale veel 2 viilu Šveitsi juustu ning katke katmata saiaviiluga.
Kuumutage pannil või ning asetage võileivad pannile. Praadige 2 minutit, vajutades neile kergelt peale, kuni on alt kuldpruunid. Seejärel pöörake need ümber ning praadige, kuni alt kuldpruunid. Tõstke võileivad küpsetuspannile.
Lisage ülejäänud Bechamel kaste paksult kahe võileiva peale ning raputage peale gruyere ja seejärel parmesani riivjuust.
Küpsetage ahjus 15 minutit, seejärel muutke režiim grillile ning grillige pealt 3 minutit, kuni juust on pealt sulanud ja kuldne.