Suvikõrvitsa pannkoogid (retsept)

Viimati uuendatud: 21/11/2023
Hinnangud puuduvad

Suvikõrvitsa pannkoogid retsept

Suvikõrvitsa pannkoogid on ideaalne viis nautida täiuslikku hilissuve köögivilja – suvikõrvitsat! Tükeldatud suvikõrvitsad on siin segatud koos maitsva parmesani, jahu ja vürtsidega ning seejärel praetud maitsvaks suupisteks.

Serveerige neid maitsvaid pannkooke koos hapukoore või tomatikastme või oma lemmiku dipiga maitsva eelroa nautimiseks või kõrvale oma põhiroale.

Kuna suvikõrvitsal on sees palju vett, tuleb neist ennem vesi välja pigistada. See teeb need pannkoogid mõnusaks kuldseks ja krõbedaks väljast ning pehmeks ja õrnaks seest. Paljud soolavad ennem küpsetamist suvikõrvitsat, kuid samuti võib ennem riivitud suvikõrvitsat praadida pannil umbes 5 minutit.

Selleks, et valmiksid head pannkoogid, on soovitatav suvikõrvitsat õhukeseks riivida, see võimaldab küpsetamisel vormida hea pannkoogi. Kasutage julgelt oma kodus leiduvat riivi, et suvikõrvitsast õhukesed tükid või ribad saada. Samuti ei pea te muretsema suvikõrvitsa koorimise pärast, sest ka selle koor lähen pannkoogis nii pehmeks, et te ei saa arugi, et see seal on.

Suvikõrvitsa pannkoogid

Need suvikõrvitsa pannkoogid on väljast kuldsed ja krõbedad ning seest pehmed ja õrnad ning väga maitsvad!
Hinnangud puuduvad
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 10 minutes
Küpsetusaeg: 10 minutes
Aeg kokku: 20 minutes
Portsionit: 12 pannkooki
Kalorid: 83kcal

Koostisosad 

  • 2 suurt suvikõrvitsat
  • 1 küüslauguküüs
  • 2 spl oliiviõli
  • 2 muna
  • 40 g jahu
  • 1 tl küpsetuspulbrit
  • 90 g mozzarella juustu
  • ½ tl soola
  • ½ tl sibulapulbrit
  • 30 g riivitud parmesani juustu

Valmistamine

  1. Praadige riivitud suvikõrvitsat pannil 5 minutit, kuni see on pehme. Laske jahtuda ning kasutades köögirätikut, pigistage suvikõrvitsast üleliigne vesi välja.
  2. Segage kausis kokku jahu, maitseained ja juustud. Lisage suvikõrvits ja muna. Segage kokku ühtlaseks taignaks.
  3. Kuumutage pannil 1 spl oliiviõli ning tõstke lusikaga pannile paras ports taigent, et saada u 8 cm suurused pannkoogid.
  4. Praadige mõlemalt poolt u 3-4 minutit, kuni pealt kuldsed.
  5. Serveerige soojalt koos hapukoore või tomatikastmega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 83kcalSüsivesikud: 4gValgud: 4gRasvad: 6gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 35mgSool: 242mgPotassium: 111mgKiudained: 0.4gSugar: 1gA-Vitamiin: 177IUC-Vitamiin: 6mgKaltsium: 93mgRaud: 1mgMagneesium: 10mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Soolased pirukad ja küpsetised

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    83
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    6
    g
    9
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    2
    g
    13
    %
    Kolesterool
     
    35
    mg
    12
    %
    Sool
     
    242
    mg
    11
    %
    Potassium
     
    111
    mg
    3
    %
    Süsivesikud
     
    4
    g
    1
    %
    Kiudained
     
    0.4
    g
    2
    %
    Sugar
     
    1
    g
    1
    %
    Valgud
     
    4
    g
    8
    %
    A-Vitamiin
     
    177
    IU
    4
    %
    C-Vitamiin
     
    6
    mg
    7
    %
    Kaltsium
     
    93
    mg
    9
    %
    Raud
     
    1
    mg
    6
    %
    Magneesium
     
    10
    mg
    3
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.