Teie ees on suussulav, tervislik ahjulõhe, mis on laual vaid 30 minutiga!!! Täis hõrgutavaid sidruni- ja küüslaugumaitseid, mõnusalt õrna maitsega on see pehme lõhe parim! Tavalisest lõhefileest ning üllatavalt lihtsalt saab vaid käputäie koostisosadega valmistada gurmee meistriteose, mis avaldab muljet ka kõige nõudlikumatele sööjale. Olenemata sellest, kas otsite tervislikku õhtusööki või erilist rooga, on see küpsetatud lõhe retsept parim!
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 200 kraadini ja vooderdage suur ahjuvorm või küpsetusplaat. Asetage lõhefileed küpsetusplaadile ja maitsestage ohtralt soola ja pipraga.
Segage kokku oliiviõli, hakitud küüslauk, maitseained ja 1/2 sidruni mahl.
Määrige lõhefilee seguga üle, hõõrudes kindlasti nii pealt kui ka külgedelt, nii et ei jääks kuivi kohti.
Viilutage ülejäänud sidrun õhukesteks viiludeks ja asetage lõhefilee peale.
Küpsetage 12-15 minutit, kuni lõhe on läbipaistmatu ja kahvliga lahti tõmmates pudenev. Soovi korral võite viimased 1-2 minutit praadida.
Garneerige soovi korral värske tüümiani või peterselliga. Serveerige kohe.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 200 kraadini ja vooderdage suur ahjuvorm või küpsetusplaat. Asetage lõhefileed küpsetusplaadile ja maitsestage ohtralt soola ja pipraga.
Segage kokku oliiviõli, hakitud küüslauk, maitseained ja 1/2 sidruni mahl.
Määrige lõhefilee seguga üle, hõõrudes kindlasti nii pealt kui ka külgedelt, nii et ei jääks kuivi kohti.
Viilutage ülejäänud sidrun õhukesteks viiludeks ja asetage lõhefilee peale.
Küpsetage 12-15 minutit, kuni lõhe on läbipaistmatu ja kahvliga lahti tõmmates pudenev. Soovi korral võite viimased 1-2 minutit praadida.
Garneerige soovi korral värske tüümiani või peterselliga. Serveerige kohe.
Jäta tagasiside