Teie ees on pehmed ja kohevad vaniljemaitselised tassikoogid, mis on kaetud rikkaliku toorjuustukreemiga ning kaetud värviliste kaunistustega. Need tõeliselt silmapaistvad küpsetised sobivad suurepäraselt erilisteks sündmusteks või lihtsalt kodus maiustamiseks. Seega, kui soovite midagi erilist ja maitsvat, siis proovige kindlasti see võrratute koogikeste retsept järele.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi temperatuurini 175 kraadini ja vooderdage 12 muffinivormi.
Segage kausis omavahel kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Asetage kõrvale.
Vahustage elektrilise mikseriga või ja suhkur kohevaks vahuks, kraapides vahepeal kausi külgi.
Lisage ükshaaval munad, vahustades segu pärast iga muna lisamist korralikult. Lisage vaniljeekstrakt.
Vähendage mikseri kiirust ja lisage vaheldumisi hulka jahusegu ja petipiim. Mikserdage, kuni segu on ühtlane, kuid ärge segage liiga palju.
Jagage tainas ühtlaselt 12 vooderdatud muffinivormi vahel, täites need umbes 2/3 ulatuses.
Küpsetage 20-23 minutit, kuni keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja.
Laske kookidel 5 minutit jahtuda, seejärel tõstke need traatrestile ja jahutage enne glasuurimist toatemperatuurini.
Vahustage või ja toorjuust elektrimikseriga kreemjaks.
Lisage vaniljeekstrakt ja sool ning segage hästi läbi.
Lisage järk-järgult tuhksuhkur madalal kiirusel mikserdamist jätkates.
Valage glasuur pritskotti ning kaunistage jahtunud tassikoogid.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi temperatuurini 175 kraadini ja vooderdage 12 muffinivormi.
Segage kausis omavahel kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Asetage kõrvale.
Vahustage elektrilise mikseriga või ja suhkur kohevaks vahuks, kraapides vahepeal kausi külgi.
Lisage ükshaaval munad, vahustades segu pärast iga muna lisamist korralikult. Lisage vaniljeekstrakt.
Vähendage mikseri kiirust ja lisage vaheldumisi hulka jahusegu ja petipiim. Mikserdage, kuni segu on ühtlane, kuid ärge segage liiga palju.
Jagage tainas ühtlaselt 12 vooderdatud muffinivormi vahel, täites need umbes 2/3 ulatuses.
Küpsetage 20-23 minutit, kuni keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja.
Laske kookidel 5 minutit jahtuda, seejärel tõstke need traatrestile ja jahutage enne glasuurimist toatemperatuurini.
Vahustage või ja toorjuust elektrimikseriga kreemjaks.
Lisage vaniljeekstrakt ja sool ning segage hästi läbi.
Lisage järk-järgult tuhksuhkur madalal kiirusel mikserdamist jätkates.
Valage glasuur pritskotti ning kaunistage jahtunud tassikoogid.
Jäta tagasiside