Vaniljemaitselised tassikoogid (retsept)

Vaniljemaitselised tassikoogid retsept

Teie ees on pehmed ja kohevad vaniljemaitselised tassikoogid, mis on kaetud rikkaliku toorjuustukreemiga ning kaetud värviliste kaunistustega. Need tõeliselt silmapaistvad küpsetised sobivad suurepäraselt erilisteks sündmusteks või lihtsalt kodus maiustamiseks. Seega, kui soovite midagi erilist ja maitsvat, siis proovige kindlasti see võrratute koogikeste retsept järele.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg18 minutitKüpsetusaeg22 minutitAeg kokku40 minutit

Koostisained:


Tassikoogid
 155 g jahu
 1 ¼ tl küpsetuspulbrit
 ½ tl soola
 110 g soolata võid
 150 g suhkrut
 2 suurt muna (toatemperatuuril)
 2 tl vaniljeekstrakti
 120 ml petipiima või tavalist keefirit
Toorjuustukreem
 55 g soolata võid
 115 g toasooja toorjuustu
 ½ tl vaniljeekstrakti
  tl soola
 250 g tuhksuhkrut

Valmistamine:


Tassikoogid
1

Kuumutage ahi temperatuurini 175 kraadini ja vooderdage 12 muffinivormi.

2

Segage kausis omavahel kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Asetage kõrvale.

3

Vahustage elektrilise mikseriga või ja suhkur kohevaks vahuks, kraapides vahepeal kausi külgi.

4

Lisage ükshaaval munad, vahustades segu pärast iga muna lisamist korralikult. Lisage vaniljeekstrakt.

5

Vähendage mikseri kiirust ja lisage vaheldumisi hulka jahusegu ja petipiim. Mikserdage, kuni segu on ühtlane, kuid ärge segage liiga palju.

6

Jagage tainas ühtlaselt 12 vooderdatud muffinivormi vahel, täites need umbes 2/3 ulatuses.

7

Küpsetage 20-23 minutit, kuni keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja.

8

Laske kookidel 5 minutit jahtuda, seejärel tõstke need traatrestile ja jahutage enne glasuurimist toatemperatuurini.

Toorjuustukreem
9

Vahustage või ja toorjuust elektrimikseriga kreemjaks.

10

Lisage vaniljeekstrakt ja sool ning segage hästi läbi.

11

Lisage järk-järgult tuhksuhkur madalal kiirusel mikserdamist jätkates.

12

Valage glasuur pritskotti ning kaunistage jahtunud tassikoogid.

koostisained

Tassikoogid
 155 g jahu
 1 ¼ tl küpsetuspulbrit
 ½ tl soola
 110 g soolata võid
 150 g suhkrut
 2 suurt muna (toatemperatuuril)
 2 tl vaniljeekstrakti
 120 ml petipiima või tavalist keefirit
Toorjuustukreem
 55 g soolata võid
 115 g toasooja toorjuustu
 ½ tl vaniljeekstrakti
  tl soola
 250 g tuhksuhkrut

Juhised

Tassikoogid
1

Kuumutage ahi temperatuurini 175 kraadini ja vooderdage 12 muffinivormi.

2

Segage kausis omavahel kokku jahu, küpsetuspulber ja sool. Asetage kõrvale.

3

Vahustage elektrilise mikseriga või ja suhkur kohevaks vahuks, kraapides vahepeal kausi külgi.

4

Lisage ükshaaval munad, vahustades segu pärast iga muna lisamist korralikult. Lisage vaniljeekstrakt.

5

Vähendage mikseri kiirust ja lisage vaheldumisi hulka jahusegu ja petipiim. Mikserdage, kuni segu on ühtlane, kuid ärge segage liiga palju.

6

Jagage tainas ühtlaselt 12 vooderdatud muffinivormi vahel, täites need umbes 2/3 ulatuses.

7

Küpsetage 20-23 minutit, kuni keskele torgatud hambatikk tuleb puhtalt välja.

8

Laske kookidel 5 minutit jahtuda, seejärel tõstke need traatrestile ja jahutage enne glasuurimist toatemperatuurini.

Toorjuustukreem
9

Vahustage või ja toorjuust elektrimikseriga kreemjaks.

10

Lisage vaniljeekstrakt ja sool ning segage hästi läbi.

11

Lisage järk-järgult tuhksuhkur madalal kiirusel mikserdamist jätkates.

12

Valage glasuur pritskotti ning kaunistage jahtunud tassikoogid.

Vaniljemaitselised tassikoogid