Kaerahelbeküpsised šokolaaditükkidega on klassikaline maiuspala, mis ühendab küpsiste rikkaliku šokolaadise maitse ja kaera südamliku, tervisliku tekstuuri. Kaerahelbed annavad küpsistele ainulaadse tekstuuri ja veidi lisatoitainet, mis teeb neist maitsva ja rahuldust pakkuva suupiste. Need küpsised sobivad ideaalselt magusaisu rahuldamiseks ning pealegi on neid lihtne valmistada ja need maitsevad kõigile!
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 165 kraadini.
Vahustage suures kausis või, pruun suhkur ja valge suhkur ühtlaseks. Kloppige ükshaaval sisse munad ning lisage vaniljeekstrakt.
Eraldi kausis segage omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool.
Lisage jahusegu munasegule ning segage juurde ka kiirkaerahelbed, kreeka pähklid ja šokolaaditükid. Segage kuni tainas on täielikult segunenud.
Tõstke umbes 1 spl suurused tainaportsjonid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile jättes küpsiste vahele ruumi kerkimiseks.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 12 minutit, misjärel eemaldage küpsised ahjust ja laske neil küpsetusplaadil 5 minutit jahtuda, enne kui need taldrikule täielikult jahtuma tõstate.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 165 kraadini.
Vahustage suures kausis või, pruun suhkur ja valge suhkur ühtlaseks. Kloppige ükshaaval sisse munad ning lisage vaniljeekstrakt.
Eraldi kausis segage omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool.
Lisage jahusegu munasegule ning segage juurde ka kiirkaerahelbed, kreeka pähklid ja šokolaaditükid. Segage kuni tainas on täielikult segunenud.
Tõstke umbes 1 spl suurused tainaportsjonid küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile jättes küpsiste vahele ruumi kerkimiseks.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 12 minutit, misjärel eemaldage küpsised ahjust ja laske neil küpsetusplaadil 5 minutit jahtuda, enne kui need taldrikule täielikult jahtuma tõstate.
Jäta tagasiside