See rabarberimoos on ülilihtne! Valmistatud vaid rabarberist, suhkrust, sidrunist ja veest ja veidi segades, saab sellest lihtsa, ilusa ja täiusliku hoidise, mis maitseb just nagu vanamoodne rabarberimoos. Eelnevat hoidisevalmistamise kogemust ei ole vaja!
Kaanetatud rababerbimoosi saate hoida jahedas, pimedas kohas kuni 1 aasta. Kui kaas tuleb vahepeal lahti, siis peate moosi ära viskama, sest see ei ole enam turvaline tarbimiseks.
Samuti saate te seda moosi külmutada kuni 6 kuud. Kui te otsustate, et soovite seda sügavkülmutada, siis ei pea te läbi viima kuuma vee vanni etappi. Sulatage moos üles külmikus ning tarbige 1 nädala jooksul.
Rabarberimoos
Imelihtne rabarberimoos ei nõua mingit eelnevat suurt hoidisetegemise kogemust! See on mõnus hapukas ning maitseb just nagu vanamoodne rabarberimoos.
Steriliseerige purgid ja kaaned keevas vees. Asetage väike taldrik sügavkülmikusse.
Asetage kaussi rabarber, suhkur, vesi, sidrunimahl, sidruni pooled ja sidruni seemned. Laske sellel seista 1 tund.
Pange rabarberisegu potti ning laske sellel minna keema. Keetke moosi, pidevalt segades, 15 minutit. Eemaldage pealt tekkiv vaht.
Alandage kuumust nii, et moos siiski pidevalt keeks ning segage hoolikalt, et see ei kõrbeks põhja.
Keetke moosi veel 30 minutit ning kontrollige, kas moos on valmis, võttes sügavkülmast taldriku ning tõstes väikese lusikaga sinna peale veidi moosi. Moos on valmis, kui see säilitab taldrikul oma kuju ja ei valgu laiali. Kui see tundub vedel, keetke veel, kuni see on valmis.
Eemaldage sidruni pooled ja seemned ning visake ära.
Säilitamine
Kui soovite seda tarbida nädala või kahe jooksul, siis tõstke moos purkidesse, koputage neid veidi vastu lauda, et eemaldada õhumullid ning sulgege purgid kaanega. Säilitage külmikus.
Kui soovite pikemalt seda säilitada, siis tõstke moos purkidesse, koputage neid veidi vastu lauda, et eemaldada õhumullid ning kaanetage. Asetage kaanega purgid keevasse vesivanni 5 minutiks. Eemaldage purgid ettevaatlikult vesivannist ning laske neil jahtuda.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.
Küpsiste nõusoleku haldamine
Parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutame selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, et salvestada ja/või pääseda ligi seadme andmetele. Nende tehnoloogiatega nõustumine võimaldab meil töödelda selliseid andmeid nagu sirvimiskäitumine või unikaalsed ID-d sellel saidil. Nõusoleku andmata jätmine või selle tühistamine võib mõjutada teatud funktsioone negatiivselt.
Funktsionaalne
Always active
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik seaduslikul eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu toimuva side edastamiseks.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainult anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtukutse, internetiteenuse pakkuja vabatahtliku nõusoleku või kolmanda isiku täiendavate andmeteta ei saa ainuüksi sel eesmärgil salvestatud või välja otsitud teavet tavaliselt kasutada teie tuvastamiseks.
Turundus
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik selleks, et luua kasutaja profiilid reklaami saatmiseks või jälgida kasutajat veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduslikel eesmärkidel.