Makaronid hakklihaga (retsept)

Viimati uuendatud: 14/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)

Makaronid hakklihaga retsept

Makaronid hakklihaga on lihtne klassikaline argiroog, mis meeldib ka lastele. Lisage julgelt oma maitse järgi erinevaid vürtse, et sellest maitsvast roast saaks teie pere lemmik! Samuti võite kasutada veisehakkliha asemel ka näiteks sea- või kanahakkliha.

See retsept pakub tõeliselt meeldivat ja kodust toidukogemust, ühendades omavahel kaks armastatud klassikalist koostisainet: hakkliha ja makaronid. Hakkliha ja makaroniroog on ideaalne valik nendele, kes hindavad lihtsaid ja südamlikke maitseid ning soovivad kiirelt valmistada maitsvat ja toitvat einet.

Hakkliha on pruunistatud koos sibula, küüslaugu ja vürtsidega, luues rikkaliku maitsebuketi, mis täidab teie köögi ahvatleva aroomiga. Seejärel segatakse hakkliha koos keedetud makaronidega, moodustades ühtlase ja tasakaalustatud segu, mis rahuldab nii maitsemeeli kui ka kõhtu.

Juustu lisamine segule annab roale suussulava konsistentsi. Kui roog on ahjust tulnud, on see meeldivalt pruunistunud ja valmis serveerimiseks.

Valmistamine on lihtne ning see roog sobib suurepäraselt nii igapäevaseks õhtusöögiks kui ka kiireks nädalavahetuse eineks. Maitsekombinatsioon on rahustav ja tuttav, viies teid tagasi lapsepõlveaegadesse, kus kodused toidud olid alati erilised.

See hakkliha ja makaroniroog on täis soojust ja mugavust ning võimaldab teil nautida lihtsat ja maitsvat einet koos lähedastega. Selle retseptiga saate luua toiduelamuse, mis toob teie lauale koduseid maitseid ning rahuldab teie nälga ja hinge.

Makaronid hakklihaga

Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 8 minutes
Küpsetusaeg: 20 minutes
Aeg kokku: 28 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 487kcal

Koostisosad 

  • 300 g makarone
  • 1 spl oliiviõli
  • 450 g veisehakkliha
  • 1 hakitud sibul
  • ½ tl soola
  • näputäis tšillihelbeid
  • ½ tl selleri seemneid
  • 800 g purustatud tomateid
  • 2 spl Worcestershire kastet
  • 15 g hakitud värsket peterselli
  • soola ja pipart maitsestamiseks

Valmistamine

  1. Keetke makaronid soolatud vees vastavalt pakendi juhistele.
  2. Lisage kuumale pannile oliiviõli. Lisage juurde veisehakkliha ja hakitud sibul ning praadige 4-6 minutit.
  3. Lisage juurde selleri seemned, tšillihelbed, sool, purustatud tomatid ja Worcestershire kaste. Keetke segu 5 minutit.
  4. Nõrutage makaronid ning jätke alles umbes 100 ml keeduvett.
  5. Segage makaronid kastmesse ning lisage juurde värske petersell. Hautage veel 5 minutit. Kui segu on liiga kuiv, lisage juurde makaronide keeduvett.
  6. Lisage maitse järgi soola ja pipart.

Toitumisalane teave

Kalorid: 487kcalSüsivesikud: 30gValgud: 36gRasvad: 24gKüllastunud rasvhapped: 8gKolesterool: 101mgSool: 682mgKiudained: 5gSugar: 7g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Pastaroad

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    487
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    24
    g
    37
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    8
    g
    50
    %
    Kolesterool
     
    101
    mg
    34
    %
    Sool
     
    682
    mg
    30
    %
    Süsivesikud
     
    30
    g
    10
    %
    Kiudained
     
    5
    g
    21
    %
    Sugar
     
    7
    g
    8
    %
    Valgud
     
    36
    g
    72
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.