Praetud banaanid (retsept)

Praetud banaanid retsept

Lihtsad praetud banaanid, mis valmivad vaid minutitega. Neid võib süüa niisama või serveerida näiteks jäätise, pannkookide või vahvlite lisandina.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg5 minutitKüpsetusaeg3 minutitAeg kokku8 minutit

Koostisained:


 2 küpset banaani
 1 spl võid
 2 spl mett
 ½ tl jahvatatud kaneeli
 1 näputäis soola

Valmistamine:


1

Koorige banaanid ja lõigake need pikkupidi pooleks.

2

Sulatage või suurel pannil keskmisel kuumusel. Seejärel lisage mesi, kaneel ja sool ning vispeldage kergelt läbi.

3

Lisage ettevaatlikult banaaniviilud ja küpsetage neid 2-3 minutit mõlemalt poolt. Jälgige neid küpsemise ajal tähelepanelikult, et nad ei kõrbeks. NB! Banaanid peaksid olema kuldpruunid ja karamelliseerunud.

4

Seejärel tõstke banaanid taldrikule ning serveerige kohe.

koostisained

 2 küpset banaani
 1 spl võid
 2 spl mett
 ½ tl jahvatatud kaneeli
 1 näputäis soola

Juhised

1

Koorige banaanid ja lõigake need pikkupidi pooleks.

2

Sulatage või suurel pannil keskmisel kuumusel. Seejärel lisage mesi, kaneel ja sool ning vispeldage kergelt läbi.

3

Lisage ettevaatlikult banaaniviilud ja küpsetage neid 2-3 minutit mõlemalt poolt. Jälgige neid küpsemise ajal tähelepanelikult, et nad ei kõrbeks. NB! Banaanid peaksid olema kuldpruunid ja karamelliseerunud.

4

Seejärel tõstke banaanid taldrikule ning serveerige kohe.

Praetud banaanid