Lihtsad praetud banaanid, mis valmivad vaid minutitega. Neid võib süüa niisama või serveerida näiteks jäätise, pannkookide või vahvlite lisandina.
Koostisained:
Valmistamine:
Koorige banaanid ja lõigake need pikkupidi pooleks.
Sulatage või suurel pannil keskmisel kuumusel. Seejärel lisage mesi, kaneel ja sool ning vispeldage kergelt läbi.
Lisage ettevaatlikult banaaniviilud ja küpsetage neid 2-3 minutit mõlemalt poolt. Jälgige neid küpsemise ajal tähelepanelikult, et nad ei kõrbeks. NB! Banaanid peaksid olema kuldpruunid ja karamelliseerunud.
Seejärel tõstke banaanid taldrikule ning serveerige kohe.
koostisained
Juhised
Koorige banaanid ja lõigake need pikkupidi pooleks.
Sulatage või suurel pannil keskmisel kuumusel. Seejärel lisage mesi, kaneel ja sool ning vispeldage kergelt läbi.
Lisage ettevaatlikult banaaniviilud ja küpsetage neid 2-3 minutit mõlemalt poolt. Jälgige neid küpsemise ajal tähelepanelikult, et nad ei kõrbeks. NB! Banaanid peaksid olema kuldpruunid ja karamelliseerunud.
Seejärel tõstke banaanid taldrikule ning serveerige kohe.
Jäta tagasiside