See mahlane veiselihast tehtud röstbiif on hõõrutud küüslaugu ja maitsetaimedega ning aeglaselt küpsetatud, et saada klassikaline õhtusöök, mis on sama muljetavaldav kui igasugune pühadepraad. Nautige neid õrnu veiseliha viilusid, mis on valmistatud koduse ja lihtsa pannikastmega.
See retsept mahlase röstbiifi jaoks on vastupandamatult maitsev ja super lihtne. Liha küpsetatakse aeglaselt ahjus ja see tagab, et liha tuleb hästi pehme ja läbi küpsenud. Oluline on liha enne praadimist ja küpsetamist hõõruda maitsvate maitsetaimede kombinatsiooniga, et saada parim tulemus.
Selle retsepti järgi saate ka maitsva pannil tehtud lihtsa kastme, mida üle maitsvate röstbiifi viilude serveerida. See roog sobib imeliselt kokku mõnusa kartulipüreega!
Mahlane röstbiif
Lihtne ja mahlane veiselihast röstbiif on nüüd elegantne õhtusöök, mida kergelt kodus valmistada. Sobib kokku hästi koos maitsva pannikastmega.
Segage väikses kausis kokku õli, rosmariin, küüslauk, tüümian, sool ja pipar. Asetage kõrvale 5 minutiks.
Patsutage liha paberiga kuivaks ning siduge kööginööriga iga 2,5 cm tagant torujaks. Määrige lihatükk üle eelnevalt segatud õli ja maitseaine seguga. Asetage ahjukindel termomeeter liha keskele.
Asetage liha ahjurestile, nii et ahjupann oleks selle all, mis korjaks kokku tekkiva vedeliku. Küpsetage liha 230 kraadi juures 15 minutit. Seejärel alandage kuumust 120 kraadini ning küpsetage veel 30-45 minutit või kuni termomeeteri näit jõuab 60 kraadini, et saada medium-rare küpsusaste.
Eemaldage liha ahjust ning laske sellel jahtuda 15 minutit.
Kastme valmistamiseks segage kokku maisitärklis külma veega.
Valage küpsetuspannilt pannile lihast tekkinud jäägid ning kuumutage, lisades juurde punane vein. Kui vein on poole võrra redutseerunud, lisage veisepuljong ning laske kastmel keema minna.
Lisage juurde sibulapulber, küüslaugupulber, sool ja pipar.
Lisage juurde maisitärklise segu, pidevalt kastet segades. Laske sellel keeda u 3 minutit ning eemaldage pann pliidilt. Segage sisse või, kuni saate ühtlase kastme. Serveerige koos liha viiludega.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.
Küpsiste nõusoleku haldamine
Parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutame selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, et salvestada ja/või pääseda ligi seadme andmetele. Nende tehnoloogiatega nõustumine võimaldab meil töödelda selliseid andmeid nagu sirvimiskäitumine või unikaalsed ID-d sellel saidil. Nõusoleku andmata jätmine või selle tühistamine võib mõjutada teatud funktsioone negatiivselt.
Funktsionaalne
Always active
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik seaduslikul eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu toimuva side edastamiseks.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainult anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtukutse, internetiteenuse pakkuja vabatahtliku nõusoleku või kolmanda isiku täiendavate andmeteta ei saa ainuüksi sel eesmärgil salvestatud või välja otsitud teavet tavaliselt kasutada teie tuvastamiseks.
Turundus
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik selleks, et luua kasutaja profiilid reklaami saatmiseks või jälgida kasutajat veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduslikel eesmärkidel.