Need traditsioonilised vene kotletid ehk pozarski kotletid on väljastpoolt väga krõbedad ja seestpoolt mahlased ning sobivad suurepäraseks pühapäevaseks pereõhtusöögiks või pidulikuks õhtusöögiks. Nende valmistamiseks on vaja vaid käputäis lihtsaid koostisosi ja neid on lihtne valmistada, kui järgite neid retsepti samme.
Pozarski kotlet on oma olemuselt paneeritud veiseliha või kanaliha. Tänu rohkele võile, mis läheb kotleti sisse, jäävad kotletid ülimahlakad ja sõna otsesed mõttes suussulavad. See on traditsiooniline vene köögi retsept, mis meeldib kõigile.
Need kotletid teeb omapäraseks see, et hakklihamass on kaetud röstitud saiakuubikutega, mis teevad nad väljast mõnusaks ja krõbedaks, kuid seest pehmeks ja mahlaseks.
Pozarski kotlet
Pozarski kotlet on traditsiooniline venepärane kotlett valmistatud kas veise või kanalihast. Siin retseptis valmib maitsev kotlett kanahakklihast.
Eelsoojendage ahi 180 kraadini. Eemaldage 5 viilult saialt koorik ning tükeldage need kuubikuteks. Asetage saiakuubikud ahjuplaadile ning röstige neid ahjus 15 minutit, kuni need on kergelt pruunid.
Asetage 2 saiaviilu kaussi ning valage peale vahukoor. Laske neil koores liguneda 15 minutit ning pigistage seejärel ülejäänud vedelik välja. Asetage saiaviilud kõrvale.
Asetage külm või lõikelauale ning tükeldage väikesteks kuubikuteks. Asetage lõikelaud või kuubikutega 20 minutiks sügavkülmikusse.
Kuumutage pannil 1 spl õli ning praadige sibulat 5-7 minutit, kuni see on klaasjas.
Segage suures kausis kokku kanahakkliha, praetud sibul, immutatud sai ning külm või. Maitsestage soola ja pipraga ning segage läbi.
Vormige märgade kätega supilusikatäis kotletimassi ning vormige kotletiks. Asetage peale 1 mozzarella tükk ning mässige liha ümber juustu.
Täitke kauss röstitud saiakuubikutega ning rullige iga kotleti nii, et need oleksid üleni kuubikutega kaetud.
Eelsoojendage ahi 190 kraadini. Kuumutage pannil 2 spl õli ning praadige kotlette 2 minutit igalt küljelt, kuni nad on veidi kuldsed.
Tõstke kotletid ahjuplaadile, katke fooliumiga ning küpsetage ahjus 30 minutit.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.
Küpsiste nõusoleku haldamine
Parima kasutuskogemuse pakkumiseks kasutame selliseid tehnoloogiaid nagu küpsised, et salvestada ja/või pääseda ligi seadme andmetele. Nende tehnoloogiatega nõustumine võimaldab meil töödelda selliseid andmeid nagu sirvimiskäitumine või unikaalsed ID-d sellel saidil. Nõusoleku andmata jätmine või selle tühistamine võib mõjutada teatud funktsioone negatiivselt.
Funktsionaalne
Always active
Tehniline salvestamine või juurdepääs on rangelt vajalik seaduslikul eesmärgil, et võimaldada konkreetse teenuse kasutamist, mida tellija või kasutaja on selgesõnaliselt taotlenud, või ainuüksi elektroonilise sidevõrgu kaudu toimuva side edastamiseks.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistika
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.Tehniline salvestamine või juurdepääs, mida kasutatakse ainult anonüümsetel statistilistel eesmärkidel. Ilma kohtukutse, internetiteenuse pakkuja vabatahtliku nõusoleku või kolmanda isiku täiendavate andmeteta ei saa ainuüksi sel eesmärgil salvestatud või välja otsitud teavet tavaliselt kasutada teie tuvastamiseks.
Turundus
Tehniline salvestamine või juurdepääs on vajalik selleks, et luua kasutaja profiilid reklaami saatmiseks või jälgida kasutajat veebilehel või mitmel veebilehel sarnastel turunduslikel eesmärkidel.