Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige 10x20 cm keeksivorm võiga või vooderdage küpsetuspaberiga.
Vahustage toasoe või suhkruga ühtlaseks. Lisage ükshaaval juurde munad, samal ajal mikserdamist jätkates.
Lisage vaheldumisi hulka jahu ja piim ning segage kuniks on moodustunud ühtlane tainas.
Valage tainas ettevalmistatud keeksivormi ning küpsetage umbes 70 minutit, kuniks keeksi keskele torgatud hambatikk jääb puhtaks.
Laske keeksil 10 min vormis jahtuda, seejärel tõmmake keeksi servad noaotsaga vormi küljest lahti ning pöörake keeks taldrikule. Enne serveerimist laske keeksil lõpuni jahtuda.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.
Liisi says:
Väga maitsev keeks. Aitäh :)