See suurepärane magustoit nimega Pavlova koosneb vahukoore ja värskete puuviljadega täidetud krõbedast beseest.
Koostisained:
Valmistamine:
Eelkuumutage ahi 150 kraadini. Joonistage küpsetuspaberile 23 cm ring ning asetage see ahjuplaadile.
Vahustage keskmise suurusega kausis munavalged tugevaks vahuks. Lisage järk-järgult lusikahaaval suhkrut, samal ajal vahustamist jätkates. Vahustage kuniks segu on läikiv ja paks.
Vaikselt segades lisage hulka maisitärklis, sidrunimahl ja vaniljeekstrakt.
Laotage segu küpsetuspaberile joonistatud ringi sisse nii, et servad jääksid veidi kõrgemad. Keskele peaks jääma väike süvend, kuhu lisatakse hiljem täidis.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes tund aega või kuni besee on kuiv ja annab koputamisel õõnsa heli. Asetage besee restile jahtuma.
Vahustage keskmises kausis vahukoor, kuniks moodustuvad kõvad tipud. Asetage besee serveerimisalusele ning kallake peale vahukoor.
Kaunistage endale meelepäraste marjade või puuviljadega.
koostisained
Juhised
Eelkuumutage ahi 150 kraadini. Joonistage küpsetuspaberile 23 cm ring ning asetage see ahjuplaadile.
Vahustage keskmise suurusega kausis munavalged tugevaks vahuks. Lisage järk-järgult lusikahaaval suhkrut, samal ajal vahustamist jätkates. Vahustage kuniks segu on läikiv ja paks.
Vaikselt segades lisage hulka maisitärklis, sidrunimahl ja vaniljeekstrakt.
Laotage segu küpsetuspaberile joonistatud ringi sisse nii, et servad jääksid veidi kõrgemad. Keskele peaks jääma väike süvend, kuhu lisatakse hiljem täidis.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes tund aega või kuni besee on kuiv ja annab koputamisel õõnsa heli. Asetage besee restile jahtuma.
Vahustage keskmises kausis vahukoor, kuniks moodustuvad kõvad tipud. Asetage besee serveerimisalusele ning kallake peale vahukoor.
Kaunistage endale meelepäraste marjade või puuviljadega.
Jäta tagasiside