Need on kindlasti parimad isetehtud kananagitsad, mida te maitsnud olete. Krõbedad kodused kananagitsad on tervislikud ja palju isuäratavamad kui poest saadavad. Ning mis kõige parem, need valmivad vähem kui 30 minutiga!
Selle retsepti teeb eriti heaks õrn ja pehme kana ning väljaspool asuv panko riivsai koos värvikate maitseainetega. Üks nipp, mis annab eriti krõbeda tulemuse on see, kui kasutada oliiviõli küpsetusspreid. Teine oluline nipp on see, et enne valmistamist tasub riivsaia ahjus 5 minutit röstida, et saada eriti hea ja krõbe koorik.
Hea maitse annab neile kananagitsatele see suurepärane vürtside segu, mis sisaldab soola, pipart, sibulapulbrit, paprikapulbrit, küüslaugupulbrit ja veidi särtsakuse lisamiseks cayenne pipart. Pärast nagitsate küpsetamist võite neid julgelt 2-3 kuud sügavkülmas säilitada ning igal ajal uuesti ahjus üles soojendada.
Registreeri ennast osalejaks ning võid võita 1x 20€ või 2x 5€ Apollo e-kinkekaardi!