Go Back
+ servings

Krõbedad kodused kananagitsad

Need krõbedad kodused kananagitsad trumpavad üle igasugused poest saadavad eelvalmistatud nagitsad. Panko riivsai ning maitsev vürtside segu teevad neist ideaalse snäki, mida nautida.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin
Ettevalmistuse aeg: 20 minutes
Küpsetusaeg: 15 minutes
Aeg kokku: 35 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 345kcal

Koostisosad 

  • 180 g panko riivsaia
  • oliiviõli küpsetusspreid
  • 1 tl soola
  • 1 tl musta pipart
  • 1 tl sibulapulbrit
  • 1 tl paprikapulbrit
  • ½ tl küüslaugupulbrit
  • ¼ tl cayenne pipart
  • 2 suurt muna
  • 2 spl mandlipiima
  • 450 g kanarinnafileed

Valmistamine

  1. Eelsoojendage ahi 200 kraadini. Valage panko riivsai õhukese kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pihustage peale oliiviõli küpsetusspreid. Küpsetage ahjus 2 minutit, segage ja küpsetage veel 2-3 minutit.
  2. Valage riivsai kaussi. Segage sisse maitseained: sool, must pipar, sibulapulber, paprikapulber, küüslaugupulber ja cayenne pipar. Asetage kõrvale.
  3. Vispeldage eraldi kausis kokku munad ja mandlipiim. Asetage kõrvale.
  4. Lõigake kanafilee 2-3 cm tükkideks ning kastke iga tükk esmalt munasegusse ja seejärel riivsaia sisse, et see saaks igalt poolt kaetud.
  5. Asetage kaetud kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjurestile. Pihustage kõigile peale veel küpsetusspreid ning küpsetage ahjus 15-20 minutit, kuni kana on kenasti kuldpruun.

Toitumisalane teave

Kalorid: 345kcalSüsivesikud: 34gValgud: 33gRasvad: 8gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 154mgSool: 1083mgPotassium: 565mgKiudained: 2gSugar: 3gA-Vitamiin: 454IUC-Vitamiin: 2mgKaltsium: 115mgRaud: 3mgMagneesium: 54mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!