Pehmed kõrvitsaküpsised (retsept)

Viimati uuendatud: 07/11/2023
Hinnangud puuduvad

Pehmed kõrvitsaküpsised retsept

Need kõrvitsaküpsised on imelised! Need on tihedad, nätsked ja täis nii palju head maitset, sealhulgas pruuni võid ja vahtrasiirupit. Nendele küpsistele on lisatud maitsev pruuni suhkru-kaneeli kate, mis teeb nad eriti isuäratavaks.

Selle retsepti saladuseks on rikkalik pruun või. See annab nendele küpsistele tohutult maitset ning läheb suurepäraselt kokku soojade vürtside ja kõrvitsaga. Seega ongi esimene oluline etapp selle retsepti puhul pruunistada või, ärge jätke seda vahele!

Pehmed kõrvitsaküpsised

Need pruuni või ja vahtrasiirupi maitsvad kõrvitsaküpsised on suurepärane snäkk sügisõhtuteks.
Hinnangud puuduvad
Prindi Pin Kommenteeri
Küpsetusaeg: 50 minutes
Aeg kokku: 50 minutes
Portsionit: 12 suur küpsist
Kalorid: 343kcal

Koostisosad 

  • 220 g võid
  • 280 g pruuni suhkrut
  • 1 munakollane
  • 3 spl vahtrasiirupit
  • 1 tl vanilliekstrakti
  • 80 g kõrvitsapüreed
  • 280 g nisujahu
  • 1 tl söögisoodat
  • ½ tl küpsetuspulbrit
  • ½ tl soola
  • 1 ½ tl kõrvitsapiruka maitseainet pumpkin spice
  • ½ tl kaneeli

Kate

  • 2 spl pruuni suhkrut
  • 2 spl suhkrut
  • 1 tl kaneeli

Valmistamine

  1. Esmalt pruunistage või. Selleks sulatage või keskmisel kuumisel, segades seda pidevalt, kuni see muutub pruuniks.
  2. Valage või anumasse ning jahutage külmikus 20 minutit, kuid ärge laske sellel tahkuda.
  3. Eelsoojendage ahi 180 kraadini ja asetage ahjuplaadile küpsetuspaber.
  4. Segage kausis kokku jahu, söögisooda, küpsetuspulber, sool ja vürtsid. Asetage kõrvale.
  5. Segage eraldi kausis kokku pruun suhkur ja jahtunud pruun või. Tekstuur peaks olema märja liiva sarnane.
  6. Segage sisse munakollane, vahtrasiirup, vanilliekstrakt ja kõrvitsapüree.
  7. Lisage juurde kõik kuivad koostisosad ning segage ühtlaseks tainaks.
  8. Segage eraldi kokku katte koostisosad.
  9. Võtke suure lusikaga tainast ning katke see katteseguga. Asetage see küpsetuspaberile, jättes umbes 8 cm vahet. Korrake sama ülejäänud tainaga.
  10. Küpsetage küpsiseid 12-15 minutit, kuni ääred on tumedad ja keskosa on veidi kerkinud. Laske neil jahtuda enne serveerimist.

Toitumisalane teave

Kalorid: 343kcalSüsivesikud: 49gValgud: 3gRasvad: 16gKüllastunud rasvhapped: 10gKolesterool: 56mgSool: 333mgPotassium: 93mgKiudained: 1gSugar: 30gA-Vitamiin: 1519IUC-Vitamiin: 0.3mgKaltsium: 52mgRaud: 1mgMagneesium: 11mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Küpsised ja makroonid

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    343
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    16
    g
    25
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    10
    g
    63
    %
    Kolesterool
     
    56
    mg
    19
    %
    Sool
     
    333
    mg
    14
    %
    Potassium
     
    93
    mg
    3
    %
    Süsivesikud
     
    49
    g
    16
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    30
    g
    33
    %
    Valgud
     
    3
    g
    6
    %
    A-Vitamiin
     
    1519
    IU
    30
    %
    C-Vitamiin
     
    0.3
    mg
    0
    %
    Kaltsium
     
    52
    mg
    5
    %
    Raud
     
    1
    mg
    6
    %
    Magneesium
     
    11
    mg
    3
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.