Kogege Ukraina köögi soojust ja hinge meie maitsva punase borši supi retseptiga! See traditsiooniline supp on valmistatud peedist, köögiviljadest ja mitmesugustest vürtsidest, mille tulemuseks on südamlik ja maitsekas roog. Olenemata sellest, kas olete peedisupi fänn või soovite lihtsalt oma kulinaarset silmaringi laiendada, tuleb teil kindlasti meie klassikalise Ukraina borši retsepti proovida.
Koostisained:
Valmistamine:
Tükeldage vorst ning praadige pannil keskmisel kuumusel kergelt pruuniks. Eemaldage tulelt ja asetage kõrvale.
Täitke suur pott poolenisti veega (umbes 945 ml) ja laske keema tõusta.
Koorige ja tükeldage peedid, porgandid ja kartulid ning lisage koos vorstitükkidega potti.
Keetke umbes 15 minutit kuni juurviljad on pehmed.
Seejärel lisage potti tükeldatud kapsas ja tomatikuubikud.
Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel. Lisage sibul ja praadige, kuni see on pehme.
Segage hulka tomatipasta, ülejäänud vesi (ca 90 ml) ning segage, kuni see on hästi segunenud. Valage segu potti juurviljade hulka.
Lisage supile hakitud küüslauk, katke pott kaanega ja lülitage kuumus välja. Laske umbes 5 minutit seista.
Segage sisse suhkur ning maitsestage soola ja pipraga.
Valage supp serveerimiskaussi ning kaunistage hapukoore ja peterselliga.
koostisained
Juhised
Tükeldage vorst ning praadige pannil keskmisel kuumusel kergelt pruuniks. Eemaldage tulelt ja asetage kõrvale.
Täitke suur pott poolenisti veega (umbes 945 ml) ja laske keema tõusta.
Koorige ja tükeldage peedid, porgandid ja kartulid ning lisage koos vorstitükkidega potti.
Keetke umbes 15 minutit kuni juurviljad on pehmed.
Seejärel lisage potti tükeldatud kapsas ja tomatikuubikud.
Kuumutage õli pannil keskmisel kuumusel. Lisage sibul ja praadige, kuni see on pehme.
Segage hulka tomatipasta, ülejäänud vesi (ca 90 ml) ning segage, kuni see on hästi segunenud. Valage segu potti juurviljade hulka.
Lisage supile hakitud küüslauk, katke pott kaanega ja lülitage kuumus välja. Laske umbes 5 minutit seista.
Segage sisse suhkur ning maitsestage soola ja pipraga.
Valage supp serveerimiskaussi ning kaunistage hapukoore ja peterselliga.
Jäta tagasiside