Hummus on kreemjas püree kikerhernestest ja Tahiini seesamiseemnepastast, mis on maitsestatud sidrunimahla, küüslaugu ja päikesekuivatatud tomatitega. Seda saab kasutda dipikastmena nii juur-ja köögiviljade kui ka küpsiste ja muude soolaste snäkkidega.
Koostisained:
Valmistamine:
Asetage kikerherned, oliiviõli, Tahiini seesamipasta, sidrunimahl, sool ja hakitud küüslauk blenderisse või köögikombaini. Blenderdage ühtlaseks.
Seejärel lisage päikesekuivatatud tomatid ja pulseerige, kuni need on väga väikesteks tükkideks hakitud ja hummusesse segatud. Lõpuks lisage basiilik ja blenderdage veel mõned sekundid, kuni segu on ühtlane.
Valage hummus madalale serveerimisnõule ja laske vähemalt 1 tund külmkapis seista. Enne serveerimist piserdage peale 2 spl oliiviõli ja soovi korral paprikapulber.
koostisained
Juhised
Asetage kikerherned, oliiviõli, Tahiini seesamipasta, sidrunimahl, sool ja hakitud küüslauk blenderisse või köögikombaini. Blenderdage ühtlaseks.
Seejärel lisage päikesekuivatatud tomatid ja pulseerige, kuni need on väga väikesteks tükkideks hakitud ja hummusesse segatud. Lõpuks lisage basiilik ja blenderdage veel mõned sekundid, kuni segu on ühtlane.
Valage hummus madalale serveerimisnõule ja laske vähemalt 1 tund külmkapis seista. Enne serveerimist piserdage peale 2 spl oliiviõli ja soovi korral paprikapulber.
Jäta tagasiside