See mahlane glasuuritud õunakook on kiire ja lihtne ning uskumatult maitsev. Proovige järgi ja te ei kahetse!
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 175 kraadini. Vooderdage 28 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga.
Sõeluge jahu, suhkur, sool ja küpsetuspulber suurde kaussi ning segage läbi. Lisage õli, munad ja vaniljeekstrakt ning sõtkuge tainas ühtlaseks (NB! tainas on paks).
Segage sisse tükeldatud õunad ja pähklid ning valage tainas vooderdatud koogivormi.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus 40-50 minutit või kuni koogi kerkele torgatud hambatikk jääb puhtaks.
Glasuuri valmistamiseks lisage potti pruun suhkur, piim ja või. Kuumutage keskmisel kuumusel keemiseni, seejärel keedke veel 2-3 minutit pidevalt segades. Valage glasuur kuumalt koogile.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 175 kraadini. Vooderdage 28 cm läbimõõduga koogivorm küpsetuspaberiga.
Sõeluge jahu, suhkur, sool ja küpsetuspulber suurde kaussi ning segage läbi. Lisage õli, munad ja vaniljeekstrakt ning sõtkuge tainas ühtlaseks (NB! tainas on paks).
Segage sisse tükeldatud õunad ja pähklid ning valage tainas vooderdatud koogivormi.
Küpsetage eelkuumutatud ahjus 40-50 minutit või kuni koogi kerkele torgatud hambatikk jääb puhtaks.
Glasuuri valmistamiseks lisage potti pruun suhkur, piim ja või. Kuumutage keskmisel kuumusel keemiseni, seejärel keedke veel 2-3 minutit pidevalt segades. Valage glasuur kuumalt koogile.
Jäta tagasiside