Kanapada (retsept)

Viimati uuendatud: 18/11/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Kanapada retsept

Siin on suurepärane ja lihtne ühepajaroog, kanapada, mis toob kokku maitsva ja õrna kanaliha koos erinevate köögiviljade ja maitseküllase puljongiga.

Teil on vaia siia juurde vaid maitsvat röstitud küüslaugusaia, mis imeliselt selle koduse hautise kõrvale sobiks. Kõige parema tulemuse saate, kui kasutate kana rinnafilee asemel kintsuliha, mis on palju õrneb ja maitseküllasem ja mis ei küpse üle liiga kiiresti.

Nõuanded

  • Kasutage kindlasti kana kintsuliha. Nad on palju praadides palju maitserikkamad ning lõigake liha kindlasti 3-4 cm kuubikuteks.
  • Ärge kasutage kana rinnafileed. Rinnafilee küpseb liiga kiirelt ning jääb kuiv ja ei sisalda palju maitset.
  • Selleks, et saada paksemat hautist, võite kasutada jahu ja vee segu. Lisage julgelt hautisele juurde lusikatäis jahu, kui soovite seda paksemaks teha. Samuti keetke paksema hautise saamiseks vähemalt 18-20 minutit kaaneta, et osa veest aurustuks

Kanapada

See kanapada on rammus ja kodune ühepajaroog, mis lokkab suurtest maitsetest ning köögiviljadest ja sobib hästi kokku röstitud saiaga.
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour
Aeg kokku: 1 hour 15 minutes
Portsionit: 5
Kalorid: 420kcal

Koostisosad 

  • 600 g kana kintsuliha tükeldatud
  • 2 spl avokaado õli
  • 3 keskmist porgandit kooritud ja viilutatud
  • 1 keskmine hakitud sibul
  • 6 hakitud küüslauguküünt
  • 1,25 l kanapuljongit
  • 2 spl nisujahu
  • 1 loorberileht
  • 340 g tükeldatud kartuleid
  • 6 g värsket peterselli
  • maitsestamiseks soola ja pipart

Valmistamine

  1. Kuivatage paberrätikuga kanaliha kuivaks ning maitsestage soola ja pipraga.
  2. Kuumutage paksu põhjaga potis 1 spl õli ning praadige kanaliha 5-6 minutit, kuni pruunistunud. Eemaldage kanaliha ja asetage kõrvale.
  3. Lisage ülejäänud õli ning praadige viilutatud porgand ja sibul 4-5 minutit, kuni sibul on pehme ja muutub kuldseks. Lisage küüslauk ning praadige veel 30 sekundit. Lisage juurde 120 ml kanapuljongit ning segage läbi.
  4. Segage väikses kausis kokku jahu ja 120 ml puljongit. Lisage see hautisele. Lisage potti kanaliha ning ülejäänud puljong. Lisage juurde ka loorberileht ning laske segul keema minna, keetke 25 minutit. Maitsestage soola ja pipraga.
  5. Lisage kartulid ning keetke hautist 18-20 minutit ilma kaaneta, kuni kartulid on pehmed.
  6. Serveerimiseks lisage juurde petersell ja eemaldage loorberileht.

Toitumisalane teave

Kalorid: 420kcalSüsivesikud: 22gValgud: 24gRasvad: 26gKüllastunud rasvhapped: 6gKolesterool: 123mgSool: 1045mgPotassium: 751mgKiudained: 3gSugar: 4gA-Vitamiin: 6317IUC-Vitamiin: 20mgKaltsium: 54mgRaud: 2mgMagneesium: 50mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Liharoad

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    420
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    26
    g
    40
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    6
    g
    38
    %
    Kolesterool
     
    123
    mg
    41
    %
    Sool
     
    1045
    mg
    45
    %
    Potassium
     
    751
    mg
    21
    %
    Süsivesikud
     
    22
    g
    7
    %
    Kiudained
     
    3
    g
    13
    %
    Sugar
     
    4
    g
    4
    %
    Valgud
     
    24
    g
    48
    %
    A-Vitamiin
     
    6317
    IU
    126
    %
    C-Vitamiin
     
    20
    mg
    24
    %
    Kaltsium
     
    54
    mg
    5
    %
    Raud
     
    2
    mg
    11
    %
    Magneesium
     
    50
    mg
    13
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.