Traditsiooniline hispaania roog nimega paella koosneb safraniga värvitud riisist, chorizo vorstist, kanast ja krevettidest. Serveerige seda suussulavat paellat laua keskel ning nautige koos pere või sõpradega!
Marinaadi jaoks segage kausis oliiviõli, paprika, pune, sool ja pipar.
Lisage kana marinaadi hulka ning segage nii, et kana oleks ühtlaselt üleni marinaadiga kaetud. Asetage külmkappi seisma.
Kuumutage oliivõli suurel pannil või paellapannil keskmisel kuumusel. Lisage küüslauk, purustatud punase pipra helbed ning riis. Kuumutage umbes kolm minutit pidevalt segades.
Lisage sidrunikoor, kanapuljong, loorberileht, petersell ja safran. Segage korralikult läbi ning hautage kaane all keskmiselt madalal kuumusel umbes 20 minutit.
Samal ajal kuumutage teisel pannil oliiviõli keskmisel kuumusel. Lisage hulka marineeritud kana ning küpsetage umbes 3 minutit.
Seejärel lisage hulka sibul ning hautage veel umbes 5 minutit kuniks sibul on muutunud läbipaistvaks.
Lisage paprika ja Chorizo vorst ning praadige umbes 5 minutit, samal ajal segades ja spaatliga vorsti purustades.
Lisage hulka ka krevetid ning kuumutage umbes kaks minutit või kuni krevetid on väljastpoolt heleroosad ja liha läbipaistmatu.
Valage kana- ja krevetisegu riisisegu hulka ning segage hoolikalt läbi. Serveerige kohe.
* Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.