Pitsarullid (retsept)

Viimati uuendatud: 30/09/2023
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)

Pitsarullid retsept

Need pepperoni pitsarullid on valmistatud kodusest pitsatainast ning on alati suupistelauale maitsev ja populaarne valik. Õppige, kui lihtne on ise mõnusat kodust pitsatainast valmistada.

Kui teil ei ole aega ja tahtmist tainast ise valmistada, võite kasutada ka eelvalmistatud pitsatainast. Kuid parima tulemuse saamiseks on soovitatav valmistada kodune pitsatainas järgides seda lihtsat õpetust. See tainas jääb väljast mõnusalt krõbe ja seest pehme ja sitke.

Pitsarulle ise on imelihtne valmistada, tuleb vaid tainas ristkülikuna laiali laotada, katta kihi koostisosadega ja sarnaselt kaneelirullidega kokku rullida. Selleks, et pitsarullid ei laguneks taina lõikamisel, on oluline sellel umbes 30 minutit rullitult seista lasta, siis püsivad rullid koos. Sellel ajal saate ahju eelsoojendada.

Pitsarullid

Siin on imelihtne pitsarullide retsept, mis on valmistatud kodusest pitsatainast ning täidetud maitsvate soolaste pepperoniviilude ning juustuga.
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 2 hours 15 minutes
Küpsetusaeg: 30 minutes
Aeg kokku: 2 hours 45 minutes
Portsionit: 24 rulli
Kalorid: 137kcal

Koostisosad 

Pitsatainas

  • 320 ml sooja vett 38-43 kraadi
  • 2 ¼ tl kuivpärmi
  • 1 spl suhkurt
  • 2 spl oliiviõli
  • 1 tl soola
  • 450 g nisujahu

Pitsarullid

  • 2 tl oliiviõli
  • 150 ml pitsakastet
  • Itaalia maitseainesegu
  • küüslaugupulbrit
  • 100 g riivitud mozzarella juustu
  • 65 pepperoni viilu
  • 75 g maisijahu valikuline

Valmistamine

Pitsatainas

  1. Segage kausis kokku soe vesi, pärm ja suhkur. Katke kauss ning laske 5 minutit seista.
  2. Lisage juurde oliiviõli, sool ja nisujahu. Segage umbes 2 minutit, kuni saate ühtlase taina.
  3. Asetage tainas kergelt jahusele pinnale ning sõtkuge kätega 5 minutit. Tainas peaks sõrmega vajutades kergelt tagasi tulema.
  4. Määrige suur kauss kergelt rasvainega või küpsetusspreiga. Asetage tainas kaussi ning pöörake seda, kuni kogu tainas on rasvainega kaetud. Katke kauss fooliumi või toidukilega ja laske 60-90 minutit soojas kohas kerkida.

Pitsarullid

  1. Eelsoojendage ahi 200 kraadini.
  2. Võtke kerkinud tainas ning tehke see pooleks. Rullige kergelt jahusel pinnal mõlemad pooled ristkülikuks, umbes 25x30cm. Vajutage sõrmedega kergelt taina sisse süvendid, et ei tekiks õhumulle.
  3. Katke mõlemad taina ristkülikud pitsakastmega. Puistake peale kergelt Itaalia maitseaineid ja küüslaugupulbrit. Raputage peale ühtlase kihina mozzarella riivjuust ning kõige peale laduge pepperoniviilud.
  4. Rullige tainas ettevaatlikult kokku. Asetage mõlemad ribad küpsetuspaberile ning laske külmikus 20 minutit jahtuda.
  5. Pärast jahtumist lõigake rullid 2 cm laiusteks viiludeks. Kui soovite kasutada maisijahu, pistke iga rulli põhi maisijahusse ning asetage pitsarullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Raputage rullidele soovi korral peale ekstra juustu.
  6. Küpsetage 15-20 minutit, või kuni taina servad on kergelt pruunid.

Toitumisalane teave

Kalorid: 137kcalSüsivesikud: 18gValgud: 4gRasvad: 5gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 9mgSool: 241mgPotassium: 68mgKiudained: 1gSugar: 1gA-Vitamiin: 56IUC-Vitamiin: 0.5mgKaltsium: 31mgRaud: 1mgMagneesium: 10mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Soolased pirukad ja küpsetised

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    137
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    5
    g
    8
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    2
    g
    13
    %
    Kolesterool
     
    9
    mg
    3
    %
    Sool
     
    241
    mg
    10
    %
    Potassium
     
    68
    mg
    2
    %
    Süsivesikud
     
    18
    g
    6
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    1
    g
    1
    %
    Valgud
     
    4
    g
    8
    %
    A-Vitamiin
     
    56
    IU
    1
    %
    C-Vitamiin
     
    0.5
    mg
    1
    %
    Kaltsium
     
    31
    mg
    3
    %
    Raud
     
    1
    mg
    6
    %
    Magneesium
     
    10
    mg
    3
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.