Müsli on maitsev ja mitmekülgne hommikusöök või suupiste, mida saab kohandada vastavalt oma maitse-eelistustele. See vastupandamatu krõbeda koduse müsli retsept, sisaldab toitaineterikkaid pähkleid ja rosinaid, muutes müsli veelgi tervislikumaks ja maitsvamaks! Kodune müsli on suurepärane valik, sest see võimaldab teil koostisosi ja magususe taset vastavalt enda maitele kohandada. Proovige järgi meie lihtne retsept koduse müsli valmistamiseks.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage ahi 165 kraadini ning vooderdage kaks suurt küpsetusplaati küpsetuspaberi või alumiiniumfooliumiga.
Segage suures kausis kaerahelbed, nisu, kaerakliid, päevalilleseemned, mandlid, pekaanipähklid ja kreeka pähklid.
Segage kastrulis kokku sool, pruun suhkur, vahtrasiirup, mesi, õli, kaneel ja vaniljeekstrakt. Kuumutage keskmisel kuumusel keemiseni.
Eemaldage tulelt ning segage kuivainete hulka. Segage hoolikalt ning seejärel laotage ühtlaselt küpsetusplaatidele.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 20 minutit, kuni müsli on krõbe ja röstitud. (NB! Segage müslit umbes 10 minutit pärast ahju pistmist.)
Jahutage ja segage hulka rosinad või kuivatatud jõhvikad. Säilitage õhukindlas pakendis.
koostisained
Juhised
Kuumutage ahi 165 kraadini ning vooderdage kaks suurt küpsetusplaati küpsetuspaberi või alumiiniumfooliumiga.
Segage suures kausis kaerahelbed, nisu, kaerakliid, päevalilleseemned, mandlid, pekaanipähklid ja kreeka pähklid.
Segage kastrulis kokku sool, pruun suhkur, vahtrasiirup, mesi, õli, kaneel ja vaniljeekstrakt. Kuumutage keskmisel kuumusel keemiseni.
Eemaldage tulelt ning segage kuivainete hulka. Segage hoolikalt ning seejärel laotage ühtlaselt küpsetusplaatidele.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 20 minutit, kuni müsli on krõbe ja röstitud. (NB! Segage müslit umbes 10 minutit pärast ahju pistmist.)
Jahutage ja segage hulka rosinad või kuivatatud jõhvikad. Säilitage õhukindlas pakendis.
Jäta tagasiside