See 1940. aastatest pärinev lihtne ja üllatavalt maitsev pajaroog sisaldab hakkliha, munanuudleid ja kreemjat juustukastet. Selle pajaroa sisse võib soovi korral lisada ükskõik mida meelepärast, selle roa valmistamiseks võib ära kasutada kõiki külmkapis seisvaid koostisosi.
Koostisained:
Valmistamine:
Kuumutage suur pann keskmisel kuumusel. Lisage hakkliha ja praadige 5-7 minutit või kuni see on pruunistunud.
Eemaldage üleliigne õli pannilt ning lisage hakklihale juurde tomatikaste, suhkur, küüslaugusool ja sool. Hautage umbes 20 minutit, et maitsed sulanduksid. Lülitage kuumus välja ja laske kaane all toatemperatuurini jahtuda.
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse munanuudlid ning keetke umbes 7-9 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage nuudlid.
Kuumutage ahi 175 kraadini ning piserdage 23x33 cm ahjuvorm küpsetusspreiga.
Segage kausis kokku hapukoor, toorjuust ja tükeldatud sibul.
Asetage 1/2 munanuudlitest ahjuvorm põhja. Laotage peale pool hapukooresegust, seejärel pool hakklihasegust. Korrake tegevust. Kõige peale raputage Cheddari juust.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 25-30 minutit või kuni juust on sulanud ja pajaroog pealt kuldpruun.
koostisained
Juhised
Kuumutage suur pann keskmisel kuumusel. Lisage hakkliha ja praadige 5-7 minutit või kuni see on pruunistunud.
Eemaldage üleliigne õli pannilt ning lisage hakklihale juurde tomatikaste, suhkur, küüslaugusool ja sool. Hautage umbes 20 minutit, et maitsed sulanduksid. Lülitage kuumus välja ja laske kaane all toatemperatuurini jahtuda.
Pange suur pott veega keema ning maitsestage soolaga. Lisage sisse munanuudlid ning keetke umbes 7-9 minutit või kuni al dente. Seejärel nõrutage ja loputage nuudlid.
Kuumutage ahi 175 kraadini ning piserdage 23x33 cm ahjuvorm küpsetusspreiga.
Segage kausis kokku hapukoor, toorjuust ja tükeldatud sibul.
Asetage 1/2 munanuudlitest ahjuvorm põhja. Laotage peale pool hapukooresegust, seejärel pool hakklihasegust. Korrake tegevust. Kõige peale raputage Cheddari juust.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus 25-30 minutit või kuni juust on sulanud ja pajaroog pealt kuldpruun.
Jäta tagasiside