Kas olete kunagi tahtnud kodus ise majoneesi valmistada, kuid kartnud, et see on liiga keeruline? Selle retsepti abil on majoneesi valmistamine imelihtne ning pärast selle maitsmist ei osta te majoneesi enam kunagi poest!
Koostisained:
Valmistamine:
Lisage suurde purki munad, oliiviõli, rapsiõli, sidrunimahl, valgeveiniäädikas, kuiv sinep ja sool.
Mikserdage saumiksriga põhja lähedal suurel kiirusel umbes 20 sekundit kuni kõik koostisained on segunenud.
Seejärel blenderdage majoneesi veel umbes minut aega liigutades saumiksrit üles-alla.
Katke purk kaanega ja säilitage majoneesi külmkapis kuni kaks nädalat.
koostisained
Juhised
Lisage suurde purki munad, oliiviõli, rapsiõli, sidrunimahl, valgeveiniäädikas, kuiv sinep ja sool.
Mikserdage saumiksriga põhja lähedal suurel kiirusel umbes 20 sekundit kuni kõik koostisained on segunenud.
Seejärel blenderdage majoneesi veel umbes minut aega liigutades saumiksrit üles-alla.
Katke purk kaanega ja säilitage majoneesi külmkapis kuni kaks nädalat.
Jäta tagasiside