Kodune majonees (retsept)

Kodune majonees retsept

Kas olete kunagi tahtnud kodus ise majoneesi valmistada, kuid kartnud, et see on liiga keeruline? Selle retsepti abil on majoneesi valmistamine imelihtne ning pärast selle maitsmist ei osta te majoneesi enam kunagi poest!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg10 minutitAeg kokku10 minutit

Koostisained:


 2 muna (toatemperatuuril)
 240 ml ekstra-neitsioliiviõli
 240 ml rapsiõli
 1 spl sidrunimahla
 1 spl valgeveiniäädikat
 ½ tl kuiva sinepit
 ¼ tl soola

Valmistamine:


1

Lisage suurde purki munad, oliiviõli, rapsiõli, sidrunimahl, valgeveiniäädikas, kuiv sinep ja sool.

2

Mikserdage saumiksriga põhja lähedal suurel kiirusel umbes 20 sekundit kuni kõik koostisained on segunenud.

3

Seejärel blenderdage majoneesi veel umbes minut aega liigutades saumiksrit üles-alla.

4

Katke purk kaanega ja säilitage majoneesi külmkapis kuni kaks nädalat.

koostisained

 2 muna (toatemperatuuril)
 240 ml ekstra-neitsioliiviõli
 240 ml rapsiõli
 1 spl sidrunimahla
 1 spl valgeveiniäädikat
 ½ tl kuiva sinepit
 ¼ tl soola

Juhised

1

Lisage suurde purki munad, oliiviõli, rapsiõli, sidrunimahl, valgeveiniäädikas, kuiv sinep ja sool.

2

Mikserdage saumiksriga põhja lähedal suurel kiirusel umbes 20 sekundit kuni kõik koostisained on segunenud.

3

Seejärel blenderdage majoneesi veel umbes minut aega liigutades saumiksrit üles-alla.

4

Katke purk kaanega ja säilitage majoneesi külmkapis kuni kaks nädalat.

Kodune majonees