Mangosorbett (retsept)

mangosorbett retsept

See kreemjas mangosorbett on mõnusalt hapukas, kuid samas magus. Proovi järgi ja sa ei kahetse!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg15 minutitKüpsetusaeg45 minutitAeg kokku1 tund

Koostisained:


 2 mangot (kooritud, kuubikuteks lõigatud)
 200 g suhkrut
 240 ml vahukoort
 210 g jääkuubikuid

Valmistamine:


1

Lisage blendrisse mangod, suhkur, vahukoor ja jääkuubikud. Blenderdage kuniks segu on ühtlane ja jää täielikult purustatud.

2

Valage segu suletavasse gripkotti. Sulgege kott ning asetage 45 minutiks kuni tunniks sügavkülma tahkuma. Külmutamise ajal liigutage koti sisu iga 15 minuti tagant.

koostisained

 2 mangot (kooritud, kuubikuteks lõigatud)
 200 g suhkrut
 240 ml vahukoort
 210 g jääkuubikuid

Juhised

1

Lisage blendrisse mangod, suhkur, vahukoor ja jääkuubikud. Blenderdage kuniks segu on ühtlane ja jää täielikult purustatud.

2

Valage segu suletavasse gripkotti. Sulgege kott ning asetage 45 minutiks kuni tunniks sügavkülma tahkuma. Külmutamise ajal liigutage koti sisu iga 15 minuti tagant.

Mangosorbett