See kreemjas mangosorbett on mõnusalt hapukas, kuid samas magus. Proovi järgi ja sa ei kahetse!
Koostisained:
Valmistamine:
Lisage blendrisse mangod, suhkur, vahukoor ja jääkuubikud. Blenderdage kuniks segu on ühtlane ja jää täielikult purustatud.
Valage segu suletavasse gripkotti. Sulgege kott ning asetage 45 minutiks kuni tunniks sügavkülma tahkuma. Külmutamise ajal liigutage koti sisu iga 15 minuti tagant.
koostisained
Juhised
Lisage blendrisse mangod, suhkur, vahukoor ja jääkuubikud. Blenderdage kuniks segu on ühtlane ja jää täielikult purustatud.
Valage segu suletavasse gripkotti. Sulgege kott ning asetage 45 minutiks kuni tunniks sügavkülma tahkuma. Külmutamise ajal liigutage koti sisu iga 15 minuti tagant.
Jäta tagasiside