Klassikaline hummus (retsept)

Klassikaline hummus retsept

See klassikaline hummus on Lähis-Ida päritolu püreestatud kikerhernestest valmistatud dipikaste. Serveerige seda näiteks koos värskete köögiviljadega.

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg10 minutitAeg kokku10 minutit

Koostisained:


 330 g konserveeritud kikerherneid (nõrutatud)
 80 g Tahiini seesamipastat
 60 ml sidrunimahla
 1 tl soola
 2 küüslauguküünt
 1 spl oliiviõli
 1 näputäis paprikapulbrit
 1 tl hakitud värsket peterselli

Valmistamine:


1

Asetage kikerherned, Tahiini seesamipasta, sidrunimahl, sool ja hakitud küüslauk blenderisse või köögikombaini. Blenderdage ühtlaseks.

2

Valage segu serveerimiskaussi ning puistake peale oliiviõli, paprikapulber ja petersell.

koostisained

 330 g konserveeritud kikerherneid (nõrutatud)
 80 g Tahiini seesamipastat
 60 ml sidrunimahla
 1 tl soola
 2 küüslauguküünt
 1 spl oliiviõli
 1 näputäis paprikapulbrit
 1 tl hakitud värsket peterselli

Juhised

1

Asetage kikerherned, Tahiini seesamipasta, sidrunimahl, sool ja hakitud küüslauk blenderisse või köögikombaini. Blenderdage ühtlaseks.

2

Valage segu serveerimiskaussi ning puistake peale oliiviõli, paprikapulber ja petersell.

Klassikaline hummus