Mahlane pikkpoiss ketšupiglasuuriga (retsept)

mahlane pikkpoiss ketšupiglasuuriga retsept

See mahlane pikkpoiss on kiire ja maitsev ning meeldib kindlasti kõigile teie lauas. See traditsiooniline pikkpoisi retsept on kaetud imemaitsva ketšupise glasuuriga. See lööb teid kihlasti pahviks!

RaskusasteKerge

PortsionKogused
Valmistamise aeg15 minutitKüpsetusaeg1 tundAeg kokku1 tund 15 minutit

Koostisained:


Pikkpoiss
 680 g veiselihahakkliha
 1 muna
 1 sibul (hakitud)
 240 ml piima
 150 g riivsaia või peenestatud kuivatatud saiatükke
 maitse järgi soola ja pipart
Ketšupiglasuur
 75 g ketšupit
 2 spl pruuni suhkrut
 2 spl sinepit

Valmistamine:


1

Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige 13x23 cm ahjuvorm kergelt õli või küpsetusspreiga.

2

Segage suures kausis omavahel hakkliha, sibul, piim, riivsai ja muna. Maitsestage soola ja pipraga.

3

Valage segu ahjupannile ning vormige leivapätsi kujuliseks.

4

Segage väikeses kausis ketšup, pruun suhkur ja sinep omavahel korralikult läbi ning jaotage ühtlaselt hakklihapätsi peale.

5

Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 1 tund, kuni pikkpoiss ei ole keskelt enam roosa.

koostisained

Pikkpoiss
 680 g veiselihahakkliha
 1 muna
 1 sibul (hakitud)
 240 ml piima
 150 g riivsaia või peenestatud kuivatatud saiatükke
 maitse järgi soola ja pipart
Ketšupiglasuur
 75 g ketšupit
 2 spl pruuni suhkrut
 2 spl sinepit

Juhised

1

Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige 13x23 cm ahjuvorm kergelt õli või küpsetusspreiga.

2

Segage suures kausis omavahel hakkliha, sibul, piim, riivsai ja muna. Maitsestage soola ja pipraga.

3

Valage segu ahjupannile ning vormige leivapätsi kujuliseks.

4

Segage väikeses kausis ketšup, pruun suhkur ja sinep omavahel korralikult läbi ning jaotage ühtlaselt hakklihapätsi peale.

5

Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 1 tund, kuni pikkpoiss ei ole keskelt enam roosa.

Mahlane pikkpoiss ketšupiglasuuriga