Keefiri tarretis (retsept)

Viimati uuendatud: 29/09/2023
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)

Keefiri tarretis retsept

See mõnus keefiritarretis võib olla teise nimega ka autentne Itaalia Panna Cotta, mis on tehtud keefiriga. See retsept annab tulemuseks supermaitsva, siidise ja kreemise magustoidu, mis on kõrge valgusisaldusega ja kergesti seeditav.

See on ideaalne ettekääne teha seda magusat ja tervislikku maiustust, mida kogu pere armastab. Mee lisamine magusainena annab täiusliku tasakaalu keefiri hapukusele. See nõuab vaevu keetmist, seda saab ka varasemalt ette valmistada ja see viib teid iga imelise lusikaga Itaalia suvepäevadesse! Kui te seda kord valmistate, saab see kindlasti teie lemmikuks. Valmistage keefiri tarretist hooajaliste puuviljade või meega ja teil on tunne, nagu sööksite magustoitu Itaalias.

Siin on mõned nipid, kuidas saate eriti siidise ja kreemja tarretise:

  • Kontrollige, et želatiin oleks täielikult sulanud, vastasel juhul jääb tarretis tükiliseks.
  • Kasutage kõrge rasvasisaldusega keefiri. Mida väiksem rasvasisaldus, seda rohkem tuleb panna želatiini.
  • Ärge keetke agressiivselt. Laske segul õrnalt madalal kuumusel keeda.

Keefiri tarretis

See keefiritarretis või teise nimega ka itaaliapärane Panna Cotta keefiriga on suurepärane ja lihtne magustoit, mis on suure valgusisaldusega ja hea seedimisele.
Keskmine hinnang: 5 (2 häält)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 15 minutes
Jahtumise aeg4 hours
Aeg kokku: 4 hours 15 minutes
Portsionit: 4
Kalorid: 129kcal

Koostisosad 

  • 2 spl vett
  • 1 tl želatiinipulbrit
  • 250 ml keefiri kõrge rasvasisaldusega
  • 120 ml vahukoort
  • 60 ml mett
  • ½ tl vanilliekstrakti
  • näputäis soola

Valmistamine

  1. Valage kaussi vesi. Puistake peale želatiinipulber ning asetage kõrvale pehmenema.
  2. Võtke välja 4 klaasi tarretise jaoks.
  3. Valage suuremasse kaussi keefir ning vispeldage, kuni saate vedelama konsistentsi. Asetage kõrvale.
  4. Kuumutage madalal kuumusel pannil mesi, sool ja vahukoor. Kuumutage 3-4 minutit ning ärge laske segul keema tõusta.
  5. Eemaldage pann pliidilt ja segage sisse vanilliekstrakt. Lisage juurde želatiinisegu ning segage läbi. Seejärel valage, pidevalt segades, vaikselt keefirile.
  6. Jagage saadud segu ühtlaselt 4 klaasi vahel ning katke need toidukilega. Asetage külmikusse vähemalt 4 tunniks jahtuma. Soovi korral serveerige koos moosi, marjade või meega.

Toitumisalane teave

Kalorid: 129kcalSüsivesikud: 22gValgud: 3gRasvad: 4gKüllastunud rasvhapped: 2gKolesterool: 14mgSool: 37mgPotassium: 23mgKiudained: 0.04gSugar: 21gA-Vitamiin: 182IUC-Vitamiin: 0.1mgKaltsium: 89mgRaud: 0.1mgMagneesium: 2mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Pudingid ja sufleed

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    129
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    4
    g
    6
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    2
    g
    13
    %
    Kolesterool
     
    14
    mg
    5
    %
    Sool
     
    37
    mg
    2
    %
    Potassium
     
    23
    mg
    1
    %
    Süsivesikud
     
    22
    g
    7
    %
    Kiudained
     
    0.04
    g
    0
    %
    Sugar
     
    21
    g
    23
    %
    Valgud
     
    3
    g
    6
    %
    A-Vitamiin
     
    182
    IU
    4
    %
    C-Vitamiin
     
    0.1
    mg
    0
    %
    Kaltsium
     
    89
    mg
    9
    %
    Raud
     
    0.1
    mg
    1
    %
    Magneesium
     
    2
    mg
    1
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.