Okonomiyaki (retsept)

Viimati uuendatud: 26/10/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Okonomiyaki retsept

Osakast, Jaapanist pärit populaarne tänavatoit nimega Okonomiyaki on maitsev soolane pannkook, mis on “grillitud nii, nagu sulle meeldib”, koos oma soovitud proteeini, maitseainete ja lisanditega. See retsept sisaldab 6 peamist koostisosa, mis annavad Okonomiyakile tõeliselt autentse maitse.

See soolane pannkook Okonomiyaki on konkreetselt pärit Jaapani linnast Osakast koos teise kuulsa roa, Takoyakiga. Oma olemuselt on see roog midagi vahepealset pannkoogi ja frittata vahel. Seda valmistatakse traditsiooniliselt jahust, munast, tempurast, kapsas ning sealihast, mis on kaetud Okonomiyaki kastmega ja muude lisanditega.

Kui teile ei meeldi sealiha, on selles retseptis väga kerge asendada valitud proteiin oma enda lemmikuga, sest selle roa puhul on täidis ja lisandid täiesti teie enda valida ja muuta.

Okonomiyaki

Populaarne Jaapani tänavatoit Okonomiyaki on maitsev soolane pannkook, mida saate nautida oma lemmikute lisanditega
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 30 minutes
Küpsetusaeg: 30 minutes
Aeg kokku: 1 hour
Portsionit: 4
Kalorid: 109kcal

Koostisosad 

Tainas

  • 120 g nisujahu
  • ¼ tl soola
  • ¼ tl suhkrut
  • ¼ tl küpsetuspulbrit
  • 160 g nagaimot
  • 180 ml dashit
  • 4 suurt muna
  • 25 g tenkasu/agedamat
  • 4 spl marineeritud ingverit

Muud koostisosad

  • 1 peakapsas
  • 230 g toorest peekonit
  • praadimiseks õli

Okonomiyaki kaste

  • 1 ½ spl suhkrut
  • 2 spl austrikastet
  • 60 ml ketšupit
  • 3 ½ spl Worcestershire kastet

Serveerimiseks

  • Okonomiyaki kaste
  • majoneesi
  • katsuobushi helbeid
  • kuivatatud merevetikat
  • hakitud rohelist sibulat
  • marineeritud ingverit

Valmistamine

  1. Segage suures kausis kokku taina jaoks jahu, sool, suhkur ja küpsetuspulber.
  2. Koorige ja riivige nagaimo kuivainete juurde. Lisage dashi. Segage kõik läbi, kuni saate ühtlase taina. Katke kauss toidukilega ning laske külmikus seista 1 tund.
  3. Võtke tainas külmikust ning lisage juurde 4 suurt muna, tenkasu ja marineeritud ingver. Segage läbi.
  4. Hakkige kapsas ning lisage tainale juurde. Segage läbi.
  5. Kuumutage pannil õli ning praadige ümmargune pannkook sellise paksusega, nagu teile meeldib (võiks olla u 2 cm). Enne ümber pööramist asetage peale 2-3 peekoni viilu. Katke pann kaanega ning praadige 5 minutit.
  6. Seejärel pöörake pannkook ümber ning praadige veel kaetuna 5 minutit.
  7. Pöörake pannkook veel ühe korra ümber ning praadiga katmata pannil 2 minutit.
  8. Serveerimiseks lisage pannkoogile omal soovil juurde okonomiyaki kastet, majoneesi, katsuobushit, kuivatatud merevetikat, rohelist sibulat ja marineeritud ingverit.

Toitumisalane teave

Kalorid: 109kcalSüsivesikud: 23gValgud: 3gRasvad: 0.3gKüllastunud rasvhapped: 0.05gSool: 1mgPotassium: 32mgKiudained: 1gSugar: 0.1gKaltsium: 5mgRaud: 1mgMagneesium: 7mg

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Soolased pirukad ja küpsetised

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Retsepti hinnang




    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    109
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    0.3
    g
    0
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    0.05
    g
    0
    %
    Sool
     
    1
    mg
    0
    %
    Potassium
     
    32
    mg
    1
    %
    Süsivesikud
     
    23
    g
    8
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    0.1
    g
    0
    %
    Valgud
     
    3
    g
    6
    %
    Kaltsium
     
    5
    mg
    1
    %
    Raud
     
    1
    mg
    6
    %
    Magneesium
     
    7
    mg
    2
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.