Go Back
Print
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Mahlane pikkpoiss ketšupiglasuuriga
Keskmine hinnang:
5
(1 hääl)
Prindi
Pin
Ettevalmistuse aeg:
15
minutes
minutes
Küpsetusaeg:
1
hour
hour
Aeg kokku:
1
hour
hour
15
minutes
minutes
Portsionit:
8
Kalorid:
372
kcal
Koostisosad
1x
2x
3x
Pikkpoiss
▢
680
g
veiselihahakkliha
▢
1
muna
▢
1
sibul (hakitud)
▢
240
ml
piima
▢
150
g
riivsaia või peenestatud kuivatatud saiatükke
▢
maitse järgi soola ja pipart
Ketšupiglasuur
▢
75
g
ketšupit
▢
2
spl
pruuni suhkrut
▢
2
spl
sinepit
Valmistamine
Kuumutage ahi 175 kraadini. Määrige 13x23 cm ahjuvorm kergelt õli või küpsetusspreiga.
Segage suures kausis omavahel hakkliha, sibul, piim, riivsai ja muna. Maitsestage soola ja pipraga.
Valage segu ahjupannile ning vormige leivapätsi kujuliseks.
Segage väikeses kausis ketšup, pruun suhkur ja sinep omavahel korralikult läbi ning jaotage ühtlaselt hakklihapätsi peale.
Küpsetage eelsoojendatud ahjus umbes 1 tund, kuni pikkpoiss ei ole keskelt enam roosa.
Toitumisalane teave
Kalorid:
372
kcal
Süsivesikud:
19
g
Valgud:
18
g
Rasvad:
25
g
Küllastunud rasvhapped:
10
g
Kolesterool:
98
mg
Sool:
335
mg
Kiudained:
1
g
Sugar:
9
g
Teie isiklikud märkmed
Oma isiklike märkmete lisamiseks klõpsake siin
Proovisite seda retsepti?
Märkige
@Parimad_Retseptid
või lisage tag
#parimadretseptid
!