See keefiritarretis või teise nimega ka itaaliapärane Panna Cotta keefiriga on suurepärane ja lihtne magustoit, mis on suure valgusisaldusega ja hea seedimisele.
Valage kaussi vesi. Puistake peale želatiinipulber ning asetage kõrvale pehmenema.
Võtke välja 4 klaasi tarretise jaoks.
Valage suuremasse kaussi keefir ning vispeldage, kuni saate vedelama konsistentsi. Asetage kõrvale.
Kuumutage madalal kuumusel pannil mesi, sool ja vahukoor. Kuumutage 3-4 minutit ning ärge laske segul keema tõusta.
Eemaldage pann pliidilt ja segage sisse vanilliekstrakt. Lisage juurde želatiinisegu ning segage läbi. Seejärel valage, pidevalt segades, vaikselt keefirile.
Jagage saadud segu ühtlaselt 4 klaasi vahel ning katke need toidukilega. Asetage külmikusse vähemalt 4 tunniks jahtuma. Soovi korral serveerige koos moosi, marjade või meega.