Kapsarullid (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Kapsarullid retsept

Siin on kiire ja lihtne retsept sisukate ja maitsvate kapsarullide valmistamiseks. Need kapsalehega mähitud pehmed rullid on täidetud maitsva veiselihahakkliha, riisi ja vürtside seguga. Need kapsarullid on garanteeritult kõigi lauas istujate lemmikud. Olenemata sellest, kas soovite neid küpsetada või hautada rikkalikus tomatikastmes, sobivad need rullid ideaalselt eriliste sündmuste või stiilse perekondliku õhtusöögi jaoks.

Kapsarullid

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 30 minutes
Küpsetusaeg: 1 hour 30 minutes
Aeg kokku: 2 hours
Portsionit: 12
Kalorid: 212kcal

Koostisosad 

Tomatikaste

  • 2 spl oliiviõli
  • ½ sibulat
  • 4 küüslauguküünt
  • 790 g purustatud tomateid (koos vedelikuga)
  • 425 g tomatikastet
  • 2 spl tomatipastat
  • maitse järgi soola ja pipart
  • 2 spl pruuni suhkrut
  • 1 spl punase veini äädikat
  • 1 spl Worcestershire'i kastet
  • 1 tl kuivatatud Itaalia ürte

Kapsarullid

  • 450 g veiselihahakkliha
  • 160 g keedetud riisi
  • 1 spl sibulapulbrit
  • 4 küüslauguküünt
  • 1 tl soola
  • ½ tl pipart
  • 1 spl Worcestershire'i kastet
  • 1 tl paprikapulbrit
  • 1 tl kuivatatud Itaalia ürte
  • 6 g hakitud värsket peterselli
  • 1 muna
  • 1 kapsapea

Valmistamine

Tomatikaste

  1. Kuumutage õli suures potis keskmisel kuumusel. Kui õli on kuum, lisage sibul ja küpsetage 2-3 minutit või kuni sibul on pehme ja läbikumav.
  2. Lisage küüslauk ja küpsetage 30 sekundit.
  3. Lisage purustatud tomatid, tomatikaste, tomatipasta, Itaalia maitsetaimed, sool ja pipar, pruun suhkur, Worcestershire kaste ja punase veini äädikas. Segage ja laske keema tõusta.
  4. Keetke 10-15 minutit aeg-ajalt segades.

Kapsarullid

  1. Vahepeal kuumutage suures potis vesi keemiseni. Asetage kapsapea keevasse vette ja keetke 4-5 minutit või kuni lehed on painduvad.
  2. Võtke kapsas veest välja ja koorige pealt 12 suurt lehte.
  3. Kuumutage ahi 180 kraadini.
  4. Segage suures kausis kokku hakkliha, keedetud riis, sibulapulber, küüslauk, sool, pipar, Worcestershire'i kaste, paprika, Itaalia ürdid, 2 supilusikatäit värsket peterselli ja muna.
  5. Lisage umbes 120 ml ettevalmistatud tomatikastet ja segage segamini.
  6. Asetage iga kapsaleht tasasele pinnale ja lõigake väikese noaga V-kujuline sisselõige, et eemaldada kapsa paks osa.
  7. Võtke ports lihasegu, vormige see vorstikeseks ja asetage kapsalehe keskele. Keerake kapsaleht ümber lihasegu. Korrake ülejäänud kapsalehtedega.
  8. Määrige 23x33 cm ahjuvorm õliga. Valage pool tomatikastmest põhjale ja paigutage kapsarullid kinnituskohaga allapoole. Kandke peale ülejäänud kaste.
  9. Katke ahjuvorm fooliumiga ning küpsetage 70-90 minutit või kuni kapsas on pehme ja liha läbiküpsenud.
  10. Puistake peale ülejäänud petersell ja serveerige.

Toitumisalane teave

Kalorid: 212kcalSüsivesikud: 19gValgud: 10gRasvad: 11gKüllastunud rasvhapped: 4gKolesterool: 40mgSool: 562mgKiudained: 4gSugar: 10g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Liharoad

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    212
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    11
    g
    17
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    4
    g
    25
    %
    Kolesterool
     
    40
    mg
    13
    %
    Sool
     
    562
    mg
    24
    %
    Süsivesikud
     
    19
    g
    6
    %
    Kiudained
     
    4
    g
    17
    %
    Sugar
     
    10
    g
    11
    %
    Valgud
     
    10
    g
    20
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.