Carpaccio (retsept)

Viimati uuendatud: 10/08/2023
Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)

Carpaccio retsept

Carpaccio on itaaliapärane versioon tartarist. See on valmistatud toorest veiselihast ja maitsestatud sidrunimajoneesiga ning see on loodud Harry baaris Veneetsias, mis vaatamata nimele on tegelikult esmaklassiline restoran, mille avas 1931. aastal itaallane Giuseppe Cipriani. Selles versioonis kasutatakse majoneesi asemel palsamiäädika kastet ja see on imeliselt kerge ja lihtsasti valmiv suvine roog.

Carpaccio

Keskmine hinnang: 5 (1 hääl)
Prindi Pin Kommenteeri
Ettevalmistuse aeg: 45 minutes
Aeg kokku: 45 minutes
Portsionit: 2
Kalorid: 930kcal

Koostisosad 

  • 2 spl oliiviõli
  • 1 spl palsamiäädikat
  • 2 tl Dijoni sinepit
  • 450 g veise sisefileed
  • 20 g beebirukolat
  • 30 g Parmigiano Reggiano juustu või muud kõva Itaalia juustu
  • maitse järgi meresoola
  • maitse järgi värskelt jahvatatud must pipart

Valmistamine

  1. Kastme valmistamiseks vispeldage väikeses kausis kokku oliiviõli, palsamiäädikas, Dijoni sinep ning sool ja pipar.
  2. Viilutage sisefilee võimalikult õhukeseks. See on palju lihtsam, kui liha on osaliselt külmutatud või kui kasutate elektrilist nuga.
  3. Laotage rukola 2 taldrikule, asetage peale veiselihaviilud ning maitsestage kergelt hea meresoola ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
  4. Kaunistage juustulaastudega ning seejärel piserdage kastmega kergelt üle. Serveerige kohe.

Toitumisalane teave

Kalorid: 930kcalSüsivesikud: 5gValgud: 59gRasvad: 74gKüllastunud rasvhapped: 26gKolesterool: 205mgSool: 816mgKiudained: 1gSugar: 1g

Teie isiklikud märkmed

Proovisite seda retsepti?Märkige @Parimad_Retseptid või lisage tag #parimadretseptid!

Veel retsepte kategoorias - Suupisted ja eelroad

    Lisa kommentaar

    Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

    Maksimaalne faili üleslaadimise suurus: 10 MB. Saate üles laadida: pilt, video. Pane failid siia

    Populaarsed retseptid:
    Toitumisalane teave
    Kalorid
    930
    % päevasest väärtusest *
    Rasvad
     
    74
    g
    114
    %
    Küllastunud rasvhapped
     
    26
    g
    163
    %
    Kolesterool
     
    205
    mg
    68
    %
    Sool
     
    816
    mg
    35
    %
    Süsivesikud
     
    5
    g
    2
    %
    Kiudained
     
    1
    g
    4
    %
    Sugar
     
    1
    g
    1
    %
    Valgud
     
    59
    g
    118
    %
    * Protsendiline päevane väärtus põhineb 2000 kcal energiakulul. Teie igapäevane väärtus võib olla kõrgem või madalam sõltuvalt teie päevasest kalorite vajadusest.